Kayn yerine daha iyi agresif destekler seçebilirsin. Şu an meta nasıl bilmiyorum ama Swain, Heimerdinger, Zyra, Orianna falan alabilirsin bence. Uzakçı ve sersemletmesi olan bir şampiyon olması iyi olur kısaca.
Böyle insanlar yüzünden oyuna adc olarak başlamış olmaktan nefret ediyorum işte. Şimdi diğer koridorlara alışmak zor olduğu ve çok oynamaya vaktim olmadığı için değiştiremiyorum da. Soruya cevap vermek gerekirse manyaklık değil, başka bi şey.
Normalde Jungle oynuyorum fakat preler ile kavga etmemek amacı ile ve Kayn'ı da çok sevdiğimden dolayı Kayn Support yapmayı düşünüyorum. ADC'lerden zaten gölge suikatçi puanı geldiği için gölge suikastçi olacağım. Kayn ile Support olursam manyak mıyım?
Böyle insanlar yüzünden oyuna adc olarak başlamış olmaktan nefret ediyorum işte. Şimdi diğer koridorlara alışmak zor olduğu ve çok oynamaya vaktim olmadığı için değiştiremiyorum da. Soruya cevap vermek gerekirse manyaklık değil, başka bir şey.
Vallaha siz çok ön yargılısınız ne diyebilirim ki. Kayn Support gayet zevkli oluyor ama oynamayı biliyorsa adam, eğer saçma sapan oynarsa bezdiriyor.
Teemo sup ta yaptım, Kindred sup ta yaptım vallaha gayet zevkli ve güzel maçlardı. Teemo ile Adc'yi delirtip yanda duran Triss'in bomba kurması vs gayet zevkli ama presiz de zevki çıkmıyor.