Kayn Support manyaklık mı?

Garen Crownguard

Femtopat
Katılım
13 Ocak 2021
Mesajlar
26
Normalde Jungle oynuyorum fakat preler ile kavga etmemek amacı ile ve Kayn'ı da çok sevdiğimden dolayı Kayn Support yapmayı düşünüyorum. ADC'lerden zaten gölge suikatçi puanı geldiği için gölge suikastçi olacağım. Kayn ile Support olursam manyak mıyım?
 
Normalde Jungle oynuyorum fakat preler ile kavga etmemek amacı ile ve Kayn'ı da çok sevdiğimden dolayı kayn Support yapmayı düşünüyorum. Adc'lerden zaten gölge suikatçi puanı geldiği için gölge suikastçi olacağım. Kayn ile Support olursam manyak mıyım?

Yani böyle bir şey yapacaksan ilk olarak takımı mutelemeni tavsiye ederim yoksa olacak şeyler aşırıya kaçabilir :). Manyaklık mı diye sorarsan biraz çılgınca ama güzel olabilir.
 
Zegabon yaptığında bile "Bu ne biçim bir ruh hastası?" diye şaşırdım ama o günden sonra neyse ki maçlarıma hiç gelmedi. Sen yaparsan tam bir manyak sayılırsın.
 
Support Galio veya Top Lane Thresh bile daha mantıklı.
Siz bırakın o fikri.
Support galio bu arada oynanır High ELO'da gayet tercih edilen bir pick. Ayrıca flex olması nedeniylede karşı takımı outdraft etmek için Akali'ye karşı genelde Galio seçimi yapılır. Bol kitle kontrol ve w'sunun pasifinden gelen kalkan sayesinde Galio iyi bir frontline ve Makro oyunu çok kuvvetlendiren türden bir şampiyondur. Lütfen unutulan basit bir şampiyon diye destek galiolara laf etmeyin çünkü çok oynarım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı