- Makaleler
- 21
Askerlik buraya çıktı bilgisi olan var mı?
Nereden baktın acaba benim arkadaş bakamamış. Sevk bölümünden bakılıyor diye biliyorum.P(P-051)KOMANDO (KOMD.MNG.K.ÇVŞ)
Çavuş mu oldum arkadaşlar?
Sevk belgesini al orada yazar ama bedellide yokmuş galiba.Nereden baktın acaba benim arkadaş bakamamış. Sevk bölümünden bakılıyor diye biliyorum.
Reis bende 10 gün sonra aynı yere gidicem bende de aynı şey yazıyor nasıl oluyorP(P-051)KOMANDO (KOMD.MNG.K.ÇVŞ)
Çavuş mu oldum arkadaşlar?
Askerlik buraya çıktı bilgisi olan var mı?
Usta birliği Kıbrıs tank taburuna çıktı ama tamamen şans nereye düşeceğin. Kayseri'yi anlatmayayım gidince görürsün. Acemilik 28 gün falan sürdü uçak bilet gününe kadar fazladan kalmıştık. 14'ünde girmiştim kışlaya 10 Haziran gibi de ayrılmıştık bazıları erken ayrıldı biletleri erkene geldiği için.Knk bana da Melikgazi Kayseri çıktı acemilik. Anlatir misin tecrubelerini nasıl bir yerdi zor muydu nelere dikkat etmeliyim? Bir de kac gun yaptın acemilik? Usta nereye çıktı? Lütfen cevaplarsan sevinirim.
Detaylı konusabilme şansımız varmı acaba insta hsbm ahmetttduran gerçekten merak ettiğim şeyler var günlerdir bilgi almaya çalışıyorum hazır seni bulmuşken yardımcı olurmusun :/Usta birliği Kıbrıs tank taburuna çıktı ama tamamen şans nereye düşeceğin. Kayseri'yi anlatmayayım gidince görürsün. Acemilik 28 gün falan sürdü uçak bilet gününe kadar fazladan kalmıştık. 14'ünde girmiştim kışlaya 10 Haziran gibi de ayrılmıştık bazıları erken ayrıldı biletleri erkene geldiği için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.