Kayseri 1. Komando tugayı nasıl bir yer?

Nereden baktın acaba benim arkadaş bakamamış. Sevk bölümünden bakılıyor diye biliyorum.
Sevk belgesini al orada yazar ama bedellide yokmuş galiba.

Arkadaşlar acemiliği buraya çıkanlar yüksek ihtimalle Kıbrıs'tasınız. Kıbrıs'a çıktı usta birliğim.

Son düzenleme:
Knk bana da Melikgazi Kayseri çıktı acemilik. Anlatir misin tecrubelerini nasıl bir yerdi zor muydu nelere dikkat etmeliyim? Bir de kac gun yaptın acemilik? Usta nereye çıktı? Lütfen cevaplarsan sevinirim.
Usta birliği Kıbrıs tank taburuna çıktı ama tamamen şans nereye düşeceğin. Kayseri'yi anlatmayayım gidince görürsün. Acemilik 28 gün falan sürdü uçak bilet gününe kadar fazladan kalmıştık. 14'ünde girmiştim kışlaya 10 Haziran gibi de ayrılmıştık bazıları erken ayrıldı biletleri erkene geldiği için.

Usta birliği Kıbrıs tank taburuna çıktı ama tamamen şans nereye düşeceğin. Kayseri'yi anlatmayayım gidince görürsün. Acemilik 28 gün falan sürdü uçak bilet gününe kadar fazladan kalmıştık. 14'ünde girmiştim kışlaya 10 Haziran gibi de ayrılmıştık bazıları erken ayrıldı biletleri erkene geldiği için.
Detaylı konusabilme şansımız varmı acaba insta hsbm ahmetttduran gerçekten merak ettiğim şeyler var günlerdir bilgi almaya çalışıyorum hazır seni bulmuşken yardımcı olurmusun :/

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı