Kaza tutanağından sonra süreç nasıl işler?

Hocam şimdi hasarsızlık indirimi mevzusu nasıl oluyor yani ben aracı yeni aldım sigortayı da alırken yaptırdım yani daha 3 ay falan oldu. Yıl geçmedi üzerinden.
Kaza yaptığından dolayı sigorta şirketi açısından risk teşkil ediyorsunuz hocam. Bu yüzden fiyatı yükseltiyor. Ama arkadaş sigorta şirketine gitmez ise ve 1 yıl dolduğunda kazasız bitirmişseniz hasarsızlık indirimi yapıyor. Sigorta daha ucuz oluyor.

Hocam kaza dış görünüşten kendini belli ediyor.

Eğer kaza ciddi olsaydı en önce hocamızın kaputu hasar alırdı.

Son düzenleme:

O işler öyle olmuyor. Bakarsın tampon kırık ama iç tarafta panel, davlumbaz hasar bile görmüş olabilir. Bu sebepten böyle kesin konuşmamanız iyi olur.

Ciddi kaza neye göre vurduğu yer tam köşe ise karşı hasar alır sana bif şey olmaz.

O işler öyle olmuyor. Bakarsın tampon kırık ama iç tarafta panel, davlumbaz hasar bile görmüş olabilir. Bu sebepten böyle kesin konuşmamanız iyi olur.
O ihtimaller elbet vardır hocam. Fotoğrafa ve hocamın anlattığına göre konuşuyorum zaten. Bu duruma göre %90 anlattığım gibi olmuştur.

İfadeler: xBN
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…