eymentosun Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 305 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #1 Yeğenim laptopun tuşlarıyla oynuyordu baktım sağ üst köşeye FPS menüsü açılmış. Ben de bulamıyordum ama yeri çok kötü, bunu kapatmak istiyorum, nasıl olduğunu da bilmiyorum, yardım eder misiniz?
Yeğenim laptopun tuşlarıyla oynuyordu baktım sağ üst köşeye FPS menüsü açılmış. Ben de bulamıyordum ama yeri çok kötü, bunu kapatmak istiyorum, nasıl olduğunu da bilmiyorum, yardım eder misiniz?
huseyinnkc Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #2 Sahip olduğun ekran kartına göre GeForce experience veya sendeki programa girip ayarlardan FPS sayacı kapat. Artı 0 Eksi
Sahip olduğun ekran kartına göre GeForce experience veya sendeki programa girip ayarlardan FPS sayacı kapat.
leoxfireX Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 35 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Temmuz 2024 #3 Alt+R. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
huseyinnkc Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #4 leoxfireX dedi: Alt+R. Genişletmek için tıkla... Aynen o da olabilir Artı 0 Eksi
KS KS eymentosun Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 305 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #5 huseyinnkc dedi: Sahip olduğun ekran kartına göre GeForce Experience veya sendeki programa girip ayarlardan FPS sayacı kapat. Genişletmek için tıkla... Tamam alt+r ile kapattım. Artı 0 Eksi
huseyinnkc dedi: Sahip olduğun ekran kartına göre GeForce Experience veya sendeki programa girip ayarlardan FPS sayacı kapat. Genişletmek için tıkla... Tamam alt+r ile kapattım.