Kazein proteini ve whey önerisi

Yer
İstanbul
Şu anda Hardline base kullanıyorum bittikten sonra indirimden çektiğim optimum kullanacağım ancak tozlara zam geleceği için şu an elimde de para bulunduğu için 1 tane daha alıp 5 ay kafam rahat etsin istiyorum.

5500₺ bütçem var vitamin, pre, kreatinim var aklımda bigjoy 74 servislik ürünüyle Scitec var sizce hangisi alınır?

Kazein proteini bulk döneminde önerir misiniz? Gece yatmadan 1 kase lor peyniri yemekten sıkıldım arada sütle kazein proteini karıştırıp içip uyumak istiyorum. Tabii ki de her akşam kullanmayacağım 1 gece lor yediysem, diğer gece weider içerim diğer akşam başka bir şey yaparım 20 servislik ürünü 2 ayda falan bitiririm.

Şu 2 ürünü alsam üzer mi?

Scitec yerine başka öneriniz varsa alabilirim kazein proteini piyasada çok fazla yok maalesef. Yoksa hiç bu ikisiyle uğraşmayıp paraya kıyıp 5500 liraya weider whey mi alayım muhtemelen bir daha alamam

BCAA ve glutamin çok boş geldi zaten protein tozunda mevcut yeterli olur diye düşünüyorum.
Eaa baktım ancak supplementlerin kendi markasından başka bir şey bulamadım.

Son düzenleme:
Weider bence aşırı pahalı duruyor kazein için ayrıca miktarıda az, onun yerine nutrend veya supplementlerin kazeinini alabilirisin.
Whey için Scitec güzeldir ama benim tavsiyem heracless supplementten nutrend whey alman çünkü amino asit değerlerinde az bir farkla da olsa nutrend Scitec'den daha iyi duruyor HRC10 koduyla 2475 TL hatta hem kazeini hem de wheyi heracless supplementden alırsan güzelde bir indirim ile ikisi 3712 TL'ye geliyor uzunca bir süre kullanırsın.

Evet kazein miktarı banada az geldi.
Normal weider whey kaliteli ama 5500 verilirmi bilemedim onun yerine muscletech düşünüyorum scitecte iyi ama oranları az gibi muscleteche göre bi ekstra bcaa karışımı var sanırım.

5500 Çok fazla bir whey için tamam hani en kaliteli ürünlerden biriside olsa sonuçta kimse parayı yerden toplamıyor.
Şu an da muscletech F/P'lik açısından bir tık düşük kalıyor şu an en mantıklı ve en F/P ürün 2475 TL'ye nutrend whey olacaktır.
Nutrend whey CFM yani çapraz akış mikrofiltrasyonuyla düşük sıcaklıklarda üretiliyor ayrıca içerisinde izole whey de bulunmakta ha tabii ki bir weider, optimum kadar olamaz fakat işinizi çok fazlasıyla göreceğinden eminim hem cebinize de para kalır.

vip üye olduğum için %10 indirimle weider + supplementler eaa ürünü 4800 liraya geliyor tabikide muscletech veya scitec alırsam cebimde 1800 lira kalır biraz daha araştırayım.

Bence Big Joy Whey al, hatta MySupplement al ürün aynı fiyat daha ucuz. Çileklisi önerimdir milkshakeden farkı yok.

Bence big joy whey al, hatta mysupplement al ürün aynı fiyat daha ucuz. Çileklisi önerimdir milkshakeden farkı yok.

Bigjoyun aroma konusunda başarılı olduğunu duymuştum ama mysupplement hiç duymadım genelde Hardline, supplementler, optimum kullandım.

Şu sıralar weider bayağı konuşuluyor, övülüyor ancak değer mi bilmiyorum.

Scitec, muscletechte başarılı hepsi sanki aynı gibi bir tek ham madde farklı ülkeden geliyor sanırım.

Eaa, glutamin sizce önemli mi hocalarım hiç kullanmadım diyor naturel adam gayet de fiziği iyi.

Eaa ve glutamin zaten protein tozunda vat yeterince, sadece protein tozu tüketmediğinizi de düşünürseniz fazlasıyla alıyorsunuz.

Alt markası, Big Joy da kullandım şu anda MySupplement de kullanıyorum gayet güzel. Weider gibi markalar bence çok pahalı, sonuç olarak amaç protein almak.

Glutamini et ürünlerinden rahatlıkla karşılarsınız, bence gerek yok.

VIP üye olduğum için %10 indirimle weider + supplementler eaa ürünü 4800 liraya geliyor tabii ki de muscletech veya Scitec alırsam cebimde 1800 lira kalır biraz daha araştırayım.

Paranız varsa alın geçin weider+eaa kafanız yorulmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…