Şu anda Hardline base kullanıyorum bittikten sonra indirimden çektiğim optimum kullanacağım ancak tozlara zam geleceği için şu an elimde de para bulunduğu için 1 tane daha alıp 5 ay kafam rahat etsin istiyorum.
5500₺ bütçem var vitamin, pre, kreatinim var aklımda bigjoy 74 servislik ürünüyle Scitec var sizce hangisi alınır?
Kazein proteini bulk döneminde önerir misiniz? Gece yatmadan 1 kase lor peyniri yemekten sıkıldım arada sütle kazein proteini karıştırıp içip uyumak istiyorum. Tabii ki de her akşam kullanmayacağım 1 gece lor yediysem, diğer gece weider içerim diğer akşam başka bir şey yaparım 20 servislik ürünü 2 ayda falan bitiririm.
Şu 2 ürünü alsam üzer mi?
Weider Day&Night Casein 500 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsiniz
www.supplementler.com
Konsantre ve izole wheyli %100 Whey Proteini, %23 BCAA, düşük şeker ve yağ; taurin, glutamin ve lösinli. Macaristan menşeli. İncele, yorumları oku ve satın al.
www.supplementler.com
Tek servise 24 gr protein, BCAA ve glutamin takviyeli ve glutensiz. Mikro filtrasyon teknolojisi ile elde edilmiş %100 whey. İncele, yorumları oku ve satın al.
www.supplementler.com
Scitec yerine başka öneriniz varsa alabilirim kazein proteini piyasada çok fazla yok maalesef. Yoksa hiç bu ikisiyle uğraşmayıp paraya kıyıp 5500 liraya weider whey mi alayım muhtemelen bir daha alamam
%23 BCAA, %20 izole whey protein. Ultra filtrasyonlu üretim, B6'lı ve glutaminli. İncele, yorumları oku ve satın al.
www.supplementler.com
BCAA ve glutamin çok boş geldi zaten protein tozunda mevcut yeterli olur diye düşünüyorum.
Eaa baktım ancak supplementlerin kendi markasından başka bir şey bulamadım.