Kazein proteini ve whey önerisi

Alt markası, big joy da kullandım şu anda mysupplement de kullanıyorum gayet güzel. Weider gibi markalar bence çok pahalı, sonuç olarak amaç protein almak.

Glutamini et ürünlerinden rahatlıkla karşılarsınız, bence gerek yok.

Genelde tavuk yiyorum haşlama pratik. Kırmızı et hem pahalı hem de yapması uzun sürüyor.

Ben de öyle yapıyorum. Arada bir kızart ki sıkılma yemekten.

Pirinç alternatifi ne yapabiliirm? Makarnayı pirinç gibi 300gr tek oturuşta yiyemiyorum ( süt, yumurta içerdiği için çok şişiriyor) 200G + pirinç patlağı falan veya patates haşlıyorum başka ne yapılabilir mercimek vs.

Pirinç alternatifi ne yapabiliirm? Makarnayı pirinç gibi 300gr tek oturuşta yiyemiyorum ( süt, yumurta içerdiği için çok şişiriyor) 200G + pirinç patlağı falan veya patates haşlıyorum başka ne yapılabilir mercimek vs.
Bulgur, yulaf yenilebilir. Tatlı gibi aromalı pirinç unu da alabilirsiniz Protein Ocean'dan. Ya da sade pirinç unu alıp içine protein tozu katarsanız çok lezzetli oluyor puding gibi.

Bulgur, yulaf yenilebilir. Tatlı gibi aromalı pirinç unu da alabilirsiniz Protein Ocean'dan. Ya da sade pirinç unu alıp içine protein tozu katarsanız çok lezzetli oluyor puding gibi.
muhallebi gibi güzel oluyor ama onada toz dayanmaz :D

yulafı shake yapıyorum ; yulaf+ pirinç unu + yumurta + süt ile bazen pankek falan

Şu anda Hardline base kullanıyorum bittikten sonra indirimden çektiğim optimum kullanacağım ancak tozlara zam geleceği için şu an elimde de para bulunduğu için 1 tane daha alıp 5 ay kafam rahat etsin istiyorum.

5500₺ bütçem var vitamin, pre, kreatinim var aklımda bigjoy 74 servislik ürünüyle Scitec var sizce hangisi alınır?

Kazein proteini bulk döneminde önerir misiniz? Gece yatmadan 1 kase lor peyniri yemekten sıkıldım arada sütle kazein proteini karıştırıp içip uyumak istiyorum. Tabii ki de her akşam kullanmayacağım 1 gece lor yediysem, diğer gece weider içerim diğer akşam başka bir şey yaparım 20 servislik ürünü 2 ayda falan bitiririm.

Şu 2 ürünü alsam üzer mi?

Scitec yerine başka öneriniz varsa alabilirim kazein proteini piyasada çok fazla yok maalesef. Yoksa hiç bu ikisiyle uğraşmayıp paraya kıyıp 5500 liraya weider whey mi alayım muhtemelen bir daha alamam :D

BCAA ve glutamin çok boş geldi zaten protein tozunda mevcut yeterli olur diye düşünüyorum.
Eaa baktım ancak supplementlerin kendi markasından başka bir şey bulamadım.

Gece yatmadan önce kazein içmenin ekstra bir faydası yok. Boşuna paranı harcama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı