U utku_61 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #1 GTX 1650 ve Core i5 9400F var yakmayacak şekilde fakat hıp hızlı bir kazı yapmak istiyorum. Yardım eder misiniz?
GTX 1650 ve Core i5 9400F var yakmayacak şekilde fakat hıp hızlı bir kazı yapmak istiyorum. Yardım eder misiniz?
Black Swordsman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 1.697 Makaleler 3 Çözümler 5 6 Nisan 2021 #2 Hıp hızlı derken? Mining öyle aceleye getirilecek bir iş değil. Eğer düzgün bir kar istiyorsanız biraz vakit ayırmalısınız. Artı 0 Eksi
Hıp hızlı derken? Mining öyle aceleye getirilecek bir iş değil. Eğer düzgün bir kar istiyorsanız biraz vakit ayırmalısınız.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #3 O ekran kartı uygun değil kazı için. Boşuna ömrünü tüketirsin. İşlemci ile yapabilirsin sanırım. Artı 0 Eksi
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.415 Çözümler 70 Yer Istanbul 6 Nisan 2021 #4 utku_61 dedi: GTX 1650 ve Core i5 9400F var yakmayacak şekilde fakat hıp hızlı bir kazı yapmak istiyorum. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Neden yansın ki? Sağlam PSU = sağlam madencilik. Kullanacağın algoritmadan algoritmaya değişir kazı hızı. Artı 0 Eksi
utku_61 dedi: GTX 1650 ve Core i5 9400F var yakmayacak şekilde fakat hıp hızlı bir kazı yapmak istiyorum. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Neden yansın ki? Sağlam PSU = sağlam madencilik. Kullanacağın algoritmadan algoritmaya değişir kazı hızı.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #5 Black Swordsman dedi: Hıp hızlı derken? Genişletmek için tıkla... Ucundan kazıp bırakacakmış. Artı 0 Eksi
KS KS U utku_61 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #6 Baş-ül Adam dedi: Ucundan kazıp bırakacakmış. Genişletmek için tıkla... yani nasıl kazacağımı anlatın ve hızlı ve fazla kazanç sağlamak istiyorum Black Swordsman dedi: Hıp hızlı derken? Mining öyle aceleye getirilecek bir iş değil. Eğer düzgün bir kar istiyorsanız biraz vakit ayırmalısınız. Genişletmek için tıkla... ne kadar ve hangi program kullanacağım Artı 0 Eksi
Baş-ül Adam dedi: Ucundan kazıp bırakacakmış. Genişletmek için tıkla... yani nasıl kazacağımı anlatın ve hızlı ve fazla kazanç sağlamak istiyorum Black Swordsman dedi: Hıp hızlı derken? Mining öyle aceleye getirilecek bir iş değil. Eğer düzgün bir kar istiyorsanız biraz vakit ayırmalısınız. Genişletmek için tıkla... ne kadar ve hangi program kullanacağım
Black Swordsman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 1.697 Makaleler 3 Çözümler 5 6 Nisan 2021 #7 GTX 1650 ile mining yapılır mı? GTX 1650 ile mining yapılır mı? Kar elde edilir mi? www.technopat.net Maalesef yapılamıyormuş. Artı 0 Eksi
GTX 1650 ile mining yapılır mı? GTX 1650 ile mining yapılır mı? Kar elde edilir mi? www.technopat.net Maalesef yapılamıyormuş.
KS KS U utku_61 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #8 Black Swordsman dedi: GTX 1650 ile mining yapılır mı? GTX 1650 ile mining yapılır mı? Kar elde edilir mi? www.technopat.net Maalesef yapılamıyormuş. Genişletmek için tıkla... Süper'de bile mi? Artı 0 Eksi
Black Swordsman dedi: GTX 1650 ile mining yapılır mı? GTX 1650 ile mining yapılır mı? Kar elde edilir mi? www.technopat.net Maalesef yapılamıyormuş. Genişletmek için tıkla... Süper'de bile mi?
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.415 Çözümler 70 Yer Istanbul 6 Nisan 2021 #9 Black Swordsman dedi: GTX 1650 ile mining yapılır mı? GTX 1650 ile mining yapılır mı? Kar elde edilir mi? www.technopat.net Maalesef yapılamıyormuş. Genişletmek için tıkla... Yapılıyor fakat getirisi iyi olmayabilir. Artı 0 Eksi
Black Swordsman dedi: GTX 1650 ile mining yapılır mı? GTX 1650 ile mining yapılır mı? Kar elde edilir mi? www.technopat.net Maalesef yapılamıyormuş. Genişletmek için tıkla... Yapılıyor fakat getirisi iyi olmayabilir.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #10 utku_61 dedi: yani nasıl kazacağımı anlatın ve hızlı ve fazla kazanç sağlamak istiyorum Genişletmek için tıkla... Çok uzun bir işlem. Cüzdan ve cüzdan kodu almanız gerek. Ekran kartına zarar gelmemesi için UV yapmanız gerek. Emeksiz, hızlı ve çok bir şey bilmeden kazanç sağlamak olmuyor. Link bırakacağım birazdan ona bakın. Artı 0 Eksi
utku_61 dedi: yani nasıl kazacağımı anlatın ve hızlı ve fazla kazanç sağlamak istiyorum Genişletmek için tıkla... Çok uzun bir işlem. Cüzdan ve cüzdan kodu almanız gerek. Ekran kartına zarar gelmemesi için UV yapmanız gerek. Emeksiz, hızlı ve çok bir şey bilmeden kazanç sağlamak olmuyor. Link bırakacağım birazdan ona bakın.