Gamenote KB435l klavye kullanıyorum, klavyeyi temizlemek istiyorum ama Shift enter space vs tuşlar aparat ile direkt çıkmıyor. Onları tutan bir şey var nasıl kırmadan çıkarabilirim o tuşları? Ve klavyeyi nasıl temizlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim. @aabcc sanırım kullanıyordu bilgin varsa yardımcı olabilir misin?
Hocam ince tel gibi bir şeyle iki tarafından da baskı uygulayın. Eğer yanlış bir hareket yapmazsanız kırılmaz. O altındaki şey tuşun iki tarafının eğiminin aynı olması için dengeyi sağlayan teldir.
Hocam ince tel gibi bir şeyle iki tarafından da baskı uygulayın. Eğer yanlış bir hareket yapmazsanız kırılmaz. O altındaki şey tuşun iki tarafının eğiminin aynı olması için dengeyi sağlayan teldir.
Anladım hocam ama kendim yapabileceğimi çok düşünmüyorum tanıdık iyi bir bilgisayarcı var ona götürsem PC'yi götürdüğüm zaman o çıkarır herhalde. Teşekkürler.
Hocam klavyenin büyük tuşlarını çıkarma gibi bir şeyle daha önce hiç uğraşmadım. Deneyinim yok, kusura bakmayın. Hatta aparat çıktı mı kutudan onu bile bilmiyorum.
Hocam klavyenin büyük tuşlarını çıkarma gibi bir şeyle daha önce hiç uğraşmadım. Deneyinim yok, kusura bakmayın. Hatta aparat çıktı mı kutudan onu bile bilmiyorum.