KB(874)-(903)l vs Redragon K617 Fizz

Bütçe
1000 -1600 tl

RaizzX7

Yoctopat
Daha fazla  
Bütçem içinde bu 3 klavye arasında kaldım. K617'nin 8000Hz olması bu fiyata güzel bir özellik fakat sistemim fazla iyi olmadığı icin performans FPS düşüşüne sebep olacağını gördüm. Bu yüzden önemli olan tek etken kullanım süresi, bu 3 klavye arasında en uzun ömürlü, malzeme kalitesi en yüksek olan hangisiyse onu almayı düşünüyorum. Kullanan varsa bahsedebilir mi? Bu bütcedeki klavye önerilerinize açığım.

Bütçem içinde bu 3 klavye arasında kaldım. K617'nin 8000Hz olması bu fiyata güzel bir özellik fakat sistemim fazla iyi olmadığı icin performans FPS düşüşüne sebep olacağını gördüm. Bu yüzden önemli olan tek etken kullanım süresi, bu 3 klavye arasında en uzun ömürlü, malzeme kalitesi en yüksek olan hangisiyse onu almayı düşünüyorum. Kullanan varsa bahsedebilir mi? Bu bütcedeki klavye önerilerinize açığım.
K617nin 8000Hz olduğu bilgisini nereden elde ettiniz çok merak ettim açıkçası. Eğer bütçeniz 1800 çıkarsa
Çıkamazsanız

K617nin 8000Hz olduğu bilgisini nereden elde ettiniz çok merak ettim açıkçası. Eğer bütçeniz 1800 çıkarsa
Çıkamazsanız
Trendyol ve Hepsiburada daki satıcılara sordugumda 8000 Hz dediler gptye sordugumda 8000hz oldugu söyleniyor fakat bazı kullanıcı yorumlarında 8k olmasına ragmen 1k Hz lik bir performans verildigini söyledi. Sizin bilginiz var mı bu konu hakkında ve havitin modelleri için ne söylersiniz?

K617'nin 8000 Hz oldugunu kim soyledi? Kronik bir klavye ustune 1000 Hz. Ustte atilan modellere bakın.
Trendyol ve Hepsiburada daki satıcılara sordugumda 8000 Hz dediler gptye sordugumda 8000hz oldugu söyleniyor fakat bazı kullanıcı yorumlarında 8k olmasına ragmen 1k Hz lik bir performans verildigini söyledi. Sizin bilginiz var mı bu konu hakkında ve havitin modelleri için ne söylersiniz?

K617 fizz 1000 Hz bir klavye 8000 Hz hiçbir zaman olmadı. Benim attığım modeller bütçesinin en iyi ürünleri havit de iyi değil pek.

K617 Fizz 1000 Hz bir klavye 8000 Hz hiçbir zaman olmadı. Benim attığım modeller bütçesinin en iyi ürünleri Havit de iyi değil pek.

Dogrudur. Attıgınız klavyelerden sadece rk modeli ilgimi çekti fakat herhangi bir kullanıcı yorumu olmaması ve sadece N11 epey gibi sitelerde satışta ailem bu sitelerden fazla alışveriş yapmama tarafında ikna etmem zor olur. Havit'in modelleri ucuz inceleme videolarındada sağlam yapıya sahip oldugu söyleniyor büyük ihtimal alacağım model KB903l olur.1000liralık bir klavyeden de beklentim fazla olamaz onunda farkındayım.

Dogrudur. Attıgınız klavyelerden sadece rk modeli ilgimi çekti fakat herhangi bir kullanıcı yorumu olmaması ve sadece N11 epey gibi sitelerde satışta ailem bu sitelerden fazla alışveriş yapmama tarafında ikna etmem zor olur. Havit'in modelleri ucuz inceleme videolarındada sağlam yapıya sahip oldugu söyleniyor büyük ihtimal alacağım model KB903l olur. 1000LIRAlık bir klavyeden de beklentim fazla olamaz onunda farkındayım.

Havit incelemeleri genellikle sponsor incelemeleri parayı basmışlar. Bir şekilde ikna edin bence sorun olacağını düşünmüyorum RK modeli gerçekten güzel bir ürün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı