Trust Cada GXT 890 alabilirseniz kesinlikle öneririm. Eğer bütçenizi 25 TL arttıramaz iseniz, Warlock Compact modelini alın derim. Warlock olan yay sorunlu idi, R81'i kullanmadım ama Warlock ile aynı ve onda da benzer sorun vardır.
Trust Cada GXT 890 alabilirseniz kesinlikle öneririm. Eğer bütçenizi 25 TL arttıramaz iseniz, Warlock Compact modelini alın derim. Warlock olan yay sorunlu idi, R81'i kullanmadım ama Warlock ile aynı ve onda da benzer sorun vardır.
Üzgünüm ama Warlock Compact galiba Warlock un bir aly modeli aynı zamanda galiba başlığa yazmadım ama Türkçe q olması lazım
Gxt 890 Cada da bütçemin üstünde @Sylveon yardımcı olabilirsen sevinirim seni hep klavye konularında görüyorum bakar mısın lütfen
Trust 22983 GXT890 Cada Türkçe Q RGB Oyuncu Mekanik Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Gamepower falan alınacaksa İncehesap Cuma günü yaptığı indirimleri bekleyin.
Trust 22983 GXT890 Cada Türkçe Q RGB Oyuncu Mekanik Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Gamepower falan alınacaksa İncehesap Cuma günü yaptığı indirimleri bekleyin.