KB4552455 Yükleme Rehberi

Ben de bu yöntemle yükledim bu güncellemeyi zira bana da gelmemişti. Fakat ilk olarak 19041.113 (KB4540409) güncellemesini yüklemek için bu yöntemi uyguladım ve henüz siz bu konuyu açmamıştınız. Başka bir konuda 1903'ten 1909'a erken geçiş için KB4517245 güncellemesinin nasıl yükleneceğini anlattığınız yazıdan faydalanarak KB4540409 güncellemesini de manuel olarak yükledim. Şimdi de KB4552455 güncellemesi için aynısını yaptım. Herhalde bu güncellemeyi sadece Insider Slow Ring kullanıcılarına kesin bir şekilde veriyorlar gibi görünüyor. Diğer kullanıcılara dağıtımı tamamen şans işi fakat Patch Tuesday zamanında çıkan güncellemeler ne olursa olsun Windows Update'ten direk alınabiliyor. Mesela KB4541738 güncellemesini direk Update'ten aldım.
İnşallah bu ay içerisinde veya Mayıs ayı başında 2004 sürümü bütün kullanıcılar için piyasaya sürülür de yeni sürüme geçiş korkuları kalmaz.

Güncellemeyi tekrar indirip tekrar yükleyebilirsiniz. Sürüm numarası 19041.173 olacak.

• Kullanıcıları bu uygulamaların en son sürümünü yüklemeye yönlendirerek belirli uygulamaların eski sürümlerinin açılmasını engelleyen bir sorunu düzelttik.
  • Aygıtın başlatılması sırasında kaynak tahsis edilmeyen ve bazı USB yığın depolama aygıtlarının çalışmamasına neden olan bir sorunu düzelttik.
  • Sessiz düğmesinin Telefonunuz uygulamasıyla belirli cihazlarda çalışmasını engelleyen bir sorunu düzelttik.
  • Giriş-çıkış bellek yönetim biriminde (IOMMU) hataya ve DRIVER_VERIFIER_DMA_VIOLATION (e6) hatasına neden olan bir sorunu düzelttik. Bu sorun, Çekirdek Doğrudan Bellek Erişimi (DMA) Koruması ve Dinamik Güven Kökü Ölçümü (DRTM) etkinleştirilmiş sistemlerde hazırda bekletme modundan devam ettirildikten sonra oluşur.
  • Mobil geniş bantlı cihazlarda otomatik hücresel provizyon kapsamını artırmak için Ülke ve Operatör Ayarları Varlığını (COSA) güncelledik.
Linki yenilemem gerek sanırım...

Link güncellendi.

19041.172 idi, yine aynı kaldı değişen bir şey olmadı.
1586472562528.png

Ben bu güncellemeyi kurabildim fakat KB4552719 güncellemesini (2.89 MB'lık bir güncelleme) kuramadım, aynı hatayı verdi.
Ayrıca sanırım zaten yüklemişsiniz, üstte "Image Version: 10.0.19041.173" yazıyor. Başlat'a winver yazıp Enter'a basıp ekran görüntüsü alabilir misiniz?
Edit: Yüklemeye çalıştığım güncelleme UUP Dump'ta "Feature update" tarafında varmış sadece :) Ben hep Cumulative Update sürümlerinin güncellemelerini kuruyordum, bilmeden girmişim. Şimdi baktım, KB4552719 güncellemesine gerek yokmuş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı