Çözüldü KB5022360 güncellemesi sonrası stabil olmayan internet bağlantısı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Bu sürümü indirdikten sonra internetim aşırı kötü ve stabil olmayan şekilde çalışmaya başladı. Telefon, tablet, laptopta bu durum normalken bilgisayarda internet sıkıntısı mevcut. Bir gidiyor bir geliyor, Bazen hiç olmuyor gibi sorunlar.

Güncelleştirmeyi kaldırabilirsiniz isterseniz.

Çözüm
Güncelleştirmeyi kaldırmayı bende düşündüm ancak yaptıktan sonra düzelmezse uğraşmak istemiyorum. Herhangi başka bir çözüm yoksa 2-3 gün bekleyeceğim. Eğer düzelmezse geri döneceğim.

Bence beklemeden kaldırın sıkıntı çıkardıysa.

Bu sürümü indirdikten sonra internetim aşırı kötü ve stabil olmayan şekilde çalışmaya başladı. Telefon, tablet, laptopta bu durum normalken bilgisayarda internet sıkıntısı mevcut. Bir gidiyor bir geliyor, bazen hiç olmuyor gibi sorunlar.

Telefonun internet paylaşımıyla bilgisayarına bağla bir süre onda da öyle yapacak mı?

Bu sürümü indirdikten sonra internetim aşırı kötü ve stabil olmayan şekilde çalışmaya başladı. Telefon, tablet, laptopta bu durum normalken bilgisayarda internet sıkıntısı mevcut. Bir gidiyor bir geliyor, bazen hiç olmuyor gibi sorunlar.

Windows 11 liyim bende o güncellemeyi bende kurdum sorun yaşamadım. 2019 yılındayken
Windows 10'dayken o sorunu yaşıyordum telefonda sorun yoktu. Ama telefonun internetini.
Bilgisayara bağladım Wi-Fi sorunsuz çalıştı.

Wi-Fi driverinde günce sürüm varsa ürünün driver sitesinde onu da indirip kurmanı öneririm. Sorunun çözülüp çözülmediğini geri dönüş yapabilir misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı