İlginç, siz Windows 11'e güncelleme yaparak mı geçmiştiniz?
Dostum aynı sorundan bende muzdaribim bunun tek çözümü KB5022360 güncellemesini kaldırmak mı? Başka bir çözüm yolu bulabildin mi? Microsoft'un hala sorunlu güncelleme paketlerini yayınlamasını çok saçma buluyorum. Sonuçta her kullanıcı bilgisayarının güncel ve sorunsuz olmasını ister. Bende aynı şekilde isteğe bağlı bile olsa tüm güncellemeleri her zaman yüklerim sırf sistem güncel olsun diye ama bu Update sorununu çözene kadar bunu kaldırmayı düşünüyorum. Sanırım Microsoft tarafından henüz bir yama da gelmedi bunun için.
Gizlemek veya o güncellemeyi atlamak için hangi aracı kullanıyorsunuz? Microsoft'un sunduğu kendi bir özelliği mi? Yoksa 3. parti bir araç mı kullanıyorsunuz?Bir çözüm bulamadım dostum. Güncelleme sistemi ciddi şekilde bozuyordu. Güncellemeyi kaldırdım ve güncelleme gizleme aracı ile de gizledim. Diğer güvenlik ve sürücü güncellemeleri geldikçe uyguluyorum sadece.
TurkNet.İnternet sağlayıcınız nedir? @51618
Hocam ilettiğiniz yöntem işe yaradı. Teşekkür etmeyi unutmuşum. Bir sonraki güncelleme gelene kadar o paketi atladım şimdilik.Microsof'un kendi aracı, şuradan wushowhide indirebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.