(KB5063878) güncellemesi kaldır ekranında yok

Evet, bahsi geçen güncellemeyi yüklemeden kapatabilirsiniz. Şahsen ben de dahil çok kişi otomatik güncellemeleri kapattı bir haber duyana kadar. SSD'leri riske atmaya gerek yok.

Tek çare format daha 4 gün önce 10'dan 11'e gectim formatlayarak ama güncellemenin SSD'leri bozdugunu duyduktan sonra baktım daha format attıgım gün yuklenmiş.

Tek çare format daha 4 gün önce 10'dan 11'e gectim formatlayarak ama güncellemenin SSD'leri bozdugunu duyduktan sonra baktım daha format attıgım gün yuklenmiş.

Maalesef böyle önemli bir sorunu Microsoft kabul etmiyor. Tüm teknoloji forumları ve platformları ise durumdan eminler. SSD'leri bozulan çok insan var, o yüzden düzeltme gelecek mi ne zaman gelecek hepsi muallakta. Güncel Windows kullanamıyoruz korkudan. Hiçbir sorun yaşamayan da var belki sizde de sorun olmayacak ama risk almaya değmez. Yeni bir haber çıkana kadar böyle saçma sapan sorunlara katlanmak zorunda kalıyoruz işte.

Maalesef böyle önemli bir sorunu Microsoft kabul etmiyor. Tüm teknoloji forumları ve platformları ise durumdan eminler. SSD'leri bozulan çok insan var, o yüzden düzeltme gelecek mi ne zaman gelecek hepsi muallakta. Güncel Windows kullanamıyoruz korkudan. Hiçbir sorun yaşamayan da var belki sizde de sorun olmayacak ama risk almaya değmez. Yeni bir haber çıkana kadar böyle saçma sapan sorunlara katlanmak zorunda kalıyoruz işte.

Şu anda format attım internete baglamadim ayarlara gidip güncellemeleri kapatsam inmez sanirim.

Güncellemeri 5 hafta duraklattim umarım bu problem cikmaz.

Fakat güncellemeleri indirmeden duraklatamazsiniz diyor interneti açınca bu problem oldu şu an duraklamis gözüküyor ama.

Güncellemeler açıldı ama şu an sadece Bluetooth adaptör sürücüsü inmiş başka bir şey yok. Software klasorunden inenleri sildim güncellemeler durakladı ama internet açınca denetliyor ve durdurma butonu devre dışı kalıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı