G Grenouille Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 914 Makaleler 1 Çözümler 31 28 Eylül 2021 #1 Laptopta kullanılan bu SSD'yi güncelleyebilir miyim? Tam adını öğrenemedim, internette hiçbir şekilde güncellemeyle alakalı bir şey bulamadım.
Laptopta kullanılan bu SSD'yi güncelleyebilir miyim? Tam adını öğrenemedim, internette hiçbir şekilde güncellemeyle alakalı bir şey bulamadım.
KS KS G Grenouille Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 914 Makaleler 1 Çözümler 31 28 Eylül 2021 #11 BenimadımYusuf dedi: SSD modelinizi seçip indirir misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef işe yaramıyor. Artı 0 Eksi
BenimadımYusuf dedi: SSD modelinizi seçip indirir misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef işe yaramıyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 28 Eylül 2021 #12 BenimadımYusuf dedi: SSD modelinizi seçip indirir misiniz? Genişletmek için tıkla... O model orada yok... Artı 0 Eksi
BenimadımYusuf dedi: SSD modelinizi seçip indirir misiniz? Genişletmek için tıkla... O model orada yok...
jagrew Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #13 Grenouille dedi: Laptopta kullanılan bu SSD'yi güncelleyebilir miyim? Tam adını öğrenemedim, internette hiçbir şekilde güncellemeyle alakalı bir şey bulamadım. Eki Görüntüle 1175707 Genişletmek için tıkla... HP Pavilion Gaming - 15-ec1019nt Software and Driver Downloads | HP® Customer Support sanırım HP Pavilion Gaming 15-EC10xx serisi notebook kullanıyorsunuz bu linkte işletim sistemini seçtikten sonra all drivers yazan kısımdaki artıya basıp alttan Firmware kısmına gelip Kioxia SSD Firmware Update yazan dosyayı indirirseniz SSD yazılımını buradan güncelleyebilirsiniz. Ama siz yine de Official HP® Laptop Drivers and Software Download şu kısma HP Support asistant da yazan seri numaranızı girip bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Grenouille dedi: Laptopta kullanılan bu SSD'yi güncelleyebilir miyim? Tam adını öğrenemedim, internette hiçbir şekilde güncellemeyle alakalı bir şey bulamadım. Eki Görüntüle 1175707 Genişletmek için tıkla... HP Pavilion Gaming - 15-ec1019nt Software and Driver Downloads | HP® Customer Support sanırım HP Pavilion Gaming 15-EC10xx serisi notebook kullanıyorsunuz bu linkte işletim sistemini seçtikten sonra all drivers yazan kısımdaki artıya basıp alttan Firmware kısmına gelip Kioxia SSD Firmware Update yazan dosyayı indirirseniz SSD yazılımını buradan güncelleyebilirsiniz. Ama siz yine de Official HP® Laptop Drivers and Software Download şu kısma HP Support asistant da yazan seri numaranızı girip bakabilirsiniz.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 5 Ocak 2023 #14 Güzel, güncelleme çıkmış demek. Yine de dikkatli olmakta fayda var. HP ürünü özelleştirmiş olabilir. Artı 0 Eksi