KC3000 iade edilmeli mi?

Qualty

Hectopat
Makaleler
1
KC3000 SSD aldım. Yazılımdan kontrol ettim yazılım gördü ama SSD hiç içime sinmedi. SSD'nin üstündeki grafen soğutucu düz değil. Kutudan çıkması gereken bir kod da çıkmadı. Iade etmeli miyim?

İçinize pek sinmediyse iade oluşturun isterseniz. Ama sahte olsa kendi yazılımı görüyor mu bir bilgim yok açıkçası. Eğer uygun bir fiyata aldıysanız, hızında bir sıkıntı yoksa ve disk sağlığı 100 ise kullanmaya bir şans verebilirsiniz.

KC3000 SSD aldım. Yazılımdan kontrol ettim yazılım gördü ama SSD hiç içime sinmedi. SSD'nin üstündeki grafen soğutucu düz değil. Kutudan çıkması gereken bir kod da çıkmadı. Iade etmeli miyim?

Dostum hangi satıcıdan aldın. Bende Amazon'dan almayı düşünüyordum, içime kurt düştü.

Dostum hangi satıcıdan aldın. Bende Amazon'dan almayı düşünüyordum, içime kurt düştü.

En ucuz satan satıcıdan. Amazon'un kendisinden değil. Kontrol ettim. Yazılım SSD'yi gördü. Yazma hızı mükemmel. Vaat ettiğinin fazlasını bile verdi 6000 üstü yazma gördüm ama tabii birkaç mb/s ile. Kutuda normalde kod yazması lazım ama bu modelin yeni NAND yongalı modeli var belki de bu yeni model olduğu için kod yok. Alabilirsin yani SSD sahte değil. Hem yazılım gördü hem hızları normaldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı