Hocam dediğim gibi iade edin hiç beklemeden.
Ürün sahte çıktı iade almak zorundalar.Şimdi baktım kutu bile değilmiş plastik parçaymiş. Nasıl iade edeceğim?
Hocam videoyu bir izleyin isterseniz.
Ürün sahte çıktı iade almak zorundalar.
Hocam sahte bir ssd ile kafa yoracağınıza iade etmeye uğraşın. Niye uğraşmak istiyorsunuz ki? zaten kutusundan ve ssd şeklinden sahte olduğu belli.Konuyu açmadan o videoyu izledim ve şüphem iyice artınca bu konuyu açtım. Dediğim gibi grafen soğutucu bile düz değil büyük ihtimalle sahte ben yine yarın başka bir bilgisayarda denemeye çalışacağım.
Sadece SSD var hani SSD'yi neye koyupta vereceğim peki?
Peki SSD biraz yamuk ama çalışır diye düşünüyorum. Yamuk diye bir sorun çıkarmazlar değil mi? Sonuçta ürün eğer sahte ise koşulsuz iade almaları lazım.
Güvenilir firma ise sıkıntı çıkarmaz.
Hocam kesin sahte ürün , daha fazla ssd sahtemi diye kafa yormadan iade edin en iyisiAmazon'dan aldım. Daha yeni ya daha bugün teslim aldım. Amazon bir sorun olursa arkamda durur değil mi? SSD'nin sahte olduğundan emin olmam lazım.%90 sahte diye düşünüyorum. Sizin de 1TB modeli mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.