Çözüldü KCD görevi nasıl geçilir?

• Konuyu başlatan T7Q
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 115
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

T7Q

Centipat
Kilisenin çatısında kılımıcı çalan lavukla teke tek attığımız görevi 4 saattir deniyorum. Canım az başlıyorum göreve bir de karşımdaki çekirge tipli her saldırıyı bloklayıp engelleyemeyeceğim saldırılar yapıyor. Burayı nasıl geçebilirim? Kafayı yiyeceğim az sonra.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Başka bir saveden başlamadan nasıl yenrim bunu başka düşmanalra karşı bu kadar zorlanmıyordum.

Şöyle bir cheese taktiği bulabildim, yanınızda ok - yay varsa bir deneyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Önceki save'lerden birine geri dönüp canınız yüksek gelmeye çalışın. Bunun dışında Master Strike öğrendiyseniz onu kullanmaya çalışın, zira kendisinin herhangi bir düşmandan pek de bir farkı yok.

@T7Q Kombo falan biliyorsanız onu deneyin. O görevde işkence gördüğümüz için tek yiyoruz zaten(kılıç darbelerinde).aşağıda bir muhafızı arkadan hançerleyip zırhını kılıcını alın en iyisi. Bir de simyanız iyiyse hemen oranın alt katında simyacı vardı iksir falan deneybilirsiniz. İstvan Toth'tan bahsediyorsun değil mi?

@T7Q Kombo falan biliyorsanız onu deneyin. O görevde işkence gördüğümüz için tek yiyoruz zaten(kılıç darbelerinde).aşağıda bir muhafızı arkadan hançerleyip zırhını kılıcını alın en iyisi. Bir de simyanız iyiyse hemen oranın alt katında simyacı vardı iksir falan deneybilirsiniz. İstvan Toth'tan bahsediyorsun değil mi?

Konu sahibi ilk oyundaki Runt boss'undan bahsediyor, sizin bahsettiğiniz bölüm ikinci oyundan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Önceki Save'lerden birine geri dönüp canınız yüksek gelmeye çalışın. Bunun dışında Master Strike öğrendiyseniz onu kullanmaya çalışın, zira kendisinin herhangi bir düşmandan pek de bir farkı yok.

Başka bir saveden başlamadan nasıl yenrim bunu başka düşmanalra karşı bu kadar zorlanmıyordum.

Çözüm

Sağ olun geçebildim. Dövüşleri kolaylaştırabilecek bir şeyler var mı?

Sağ olun geçebildim. Dövüşleri kolaylaştırabilecek bir şeyler var mı?

Öğrenmediyseniz Master Strike'i öğrenin. Sonrasında zorlanmanız çok mümkün değil lakin birkaç tavsiye daha vereyim.

Kesinlikle düşmanların arkanıza geçmelerine izin vermeyin. Savaştığınız düşman grubunda kafa zırhı olmayan düşmanlara öncelik verin, zırhlıları en sona bırakın. Staminanıza dikkat edin, spam saldırı yapmayın. Sistemi çözemediyseniz Bernard ile bolca antrenman yapın, kendinizi test etmek için de hemen yakınındaki Rattay turnuvasına katılın, böylelikle pekiştirirsiniz.

Ayrıca silah olarak ne kullanıyorsunuz bilmiyorum fakat öğrendikten sonra uzun kılıçlar rakipsiz oluyorlar, epey güçlüler.

Şu videoya da bir bakarsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı