Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 17 Ekim 2023 #1 Buradaki "bir süre" nasıl ayarlanabilir? Uyku için süre seçiliyor, ama uykudan sonra hibernate oluşu için bir seçenek yok. Sadece tik var.
Buradaki "bir süre" nasıl ayarlanabilir? Uyku için süre seçiliyor, ama uykudan sonra hibernate oluşu için bir seçenek yok. Sadece tik var.
Çözüm gen2 17 Ekim 2023 Nizel G dedi: Buradaki "bir süre" nasıl ayarlanabilir? Uyku için süre seçiliyor, ama uykudan sonra hibernate oluşu için bir seçenek yok. Sadece tik var. Eki Görüntüle 1980552 Genişletmek için tıkla... systemd.network systemd.network HibernateDelaySec= Suna bir bakar misin? Nizel G dedi: Değil. Genişletmek için tıkla... Ekleme yaptim.
Nizel G dedi: Buradaki "bir süre" nasıl ayarlanabilir? Uyku için süre seçiliyor, ama uykudan sonra hibernate oluşu için bir seçenek yok. Sadece tik var. Eki Görüntüle 1980552 Genişletmek için tıkla... systemd.network systemd.network HibernateDelaySec= Suna bir bakar misin? Nizel G dedi: Değil. Genişletmek için tıkla... Ekleme yaptim.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.809 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 17 Ekim 2023 #2 Eş zamanlıdır belki. Artı 0 Eksi
KS KS Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 17 Ekim 2023 #3 Dubreuil dedi: Eş zamanlıdır belki. Genişletmek için tıkla... Değil. Artı 0 Eksi
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 17 Ekim 2023 #4 Nizel G dedi: Buradaki "bir süre" nasıl ayarlanabilir? Uyku için süre seçiliyor, ama uykudan sonra hibernate oluşu için bir seçenek yok. Sadece tik var. Eki Görüntüle 1980552 Genişletmek için tıkla... systemd.network systemd.network HibernateDelaySec= Suna bir bakar misin? Nizel G dedi: Değil. Genişletmek için tıkla... Ekleme yaptim. Artı 0 Eksi Çözüm
Nizel G dedi: Buradaki "bir süre" nasıl ayarlanabilir? Uyku için süre seçiliyor, ama uykudan sonra hibernate oluşu için bir seçenek yok. Sadece tik var. Eki Görüntüle 1980552 Genişletmek için tıkla... systemd.network systemd.network HibernateDelaySec= Suna bir bakar misin? Nizel G dedi: Değil. Genişletmek için tıkla... Ekleme yaptim.
KS KS Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 17 Ekim 2023 #5 gen2 dedi: systemd.network systemd.network HibernateDelaySec= Suna bir bakar misin? Ekleme yaptim. Genişletmek için tıkla... Hocam o dosya yorumlu bende. Düzenleyeyim mi sizce? Artı 0 Eksi
gen2 dedi: systemd.network systemd.network HibernateDelaySec= Suna bir bakar misin? Ekleme yaptim. Genişletmek için tıkla... Hocam o dosya yorumlu bende. Düzenleyeyim mi sizce?
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 17 Ekim 2023 #6 Nizel G dedi: Hocam o dosya yorumlu bende. Düzenleyeyim mi sizce? Eki Görüntüle 1980876 Genişletmek için tıkla... Sadece o ayari etkinlestirmen yeterli olabilir. Olmazsa tekrar gozden gecirirsin. Nizel G dedi: Hocam o dosya yorumlu bende. Düzenleyeyim mi sizce? Eki Görüntüle 1980876 Genişletmek için tıkla... 60sec 60min gibi ayarlamak gerekiyor. Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: Hocam o dosya yorumlu bende. Düzenleyeyim mi sizce? Eki Görüntüle 1980876 Genişletmek için tıkla... Sadece o ayari etkinlestirmen yeterli olabilir. Olmazsa tekrar gozden gecirirsin. Nizel G dedi: Hocam o dosya yorumlu bende. Düzenleyeyim mi sizce? Eki Görüntüle 1980876 Genişletmek için tıkla... 60sec 60min gibi ayarlamak gerekiyor.
KS KS Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 17 Ekim 2023 #7 @gen2 cat /proc/driver/rtc alarm_IRQ : no Anakartım desteklemiyormuş hocam, ama dediğiniz doğru. Oradan ayarlanıyor. Hmm. Elle ayarlayınca uyanıyor. Düşündürücü. Kapağın kapanması gerekiyormuş. Son düzenleme: 17 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
@gen2 cat /proc/driver/rtc alarm_IRQ : no Anakartım desteklemiyormuş hocam, ama dediğiniz doğru. Oradan ayarlanıyor. Hmm. Elle ayarlayınca uyanıyor. Düşündürücü. Kapağın kapanması gerekiyormuş.