viplesh3 Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #1 Ubuntu'ya KDE yükledim güncellemeleri yapacağım ama KDE'nin uygulama merkezi çalışmıyor.
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.051 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 1 Mayıs 2024 #2 viplesh3 dedi: Ubuntu'ya KDE yükledim güncellemeleri yapacağım ama KDE'nin uygulama merkezi çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Ubuntu'ya KDE yüklemek yerine Kubuntu yüklemeniz daha sağlıklı olacaktır. En azından native KDE destekli bir Ubuntu dağıtımı.
viplesh3 dedi: Ubuntu'ya KDE yükledim güncellemeleri yapacağım ama KDE'nin uygulama merkezi çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Ubuntu'ya KDE yüklemek yerine Kubuntu yüklemeniz daha sağlıklı olacaktır. En azından native KDE destekli bir Ubuntu dağıtımı.
VatanSever06 Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #3 KDE plasmamı yüklediniz? sudo apt update. sudo apt upgrade. Komutlarını girmeyi unutmayınız.