KDE kurduktan sonra disk bölünmesi

4gb ram var

Scripte manuel olarak da disk bölümleyebiliyorum ama anlamıyorum nasıl yapacağımı size fotoğraf atsam yardımcı olur musunuz?

Açık kalsın. Hazırda bekleme seçeneğini de aktif edin. Ne olduğunu anlamadıysanız sıkıntı yok, kurarken soracak. Kolay gelsin.

Scripte manuel olarak da disk bölümleyebiliyorum ama anlamıyorum nasıl yapacağımı size fotoğraf atsam yardımcı olur musunuz?

Otomatik ayarlasın archinstall. Gerek yok kendiniz ayarlamaya. Swap seçeneğini aktif hale getirip kurun. Archinstall 5 GB Swap alanı ayırıyor.

Home kısmında no kısmını işaretledim başka bir şey yapmama gerek var mı?

Teşekkürler sorun çözüldü.

Bir de KDE'nin kendi mağazası var ama buradan uygulama indirilmesi tavsiye edilmiyormuş. Başka hangi şekil uygulama indirebilirim?

Bir de KDE'nin kendi mağazası var ama buradan uygulama indirilmesi tavsiye edilmiyormuş. Başka hangi şekil uygulama indirebilirim?

Hiç öyle bir şey duymadım. Pacman ile indirebilirsiniz bir de AppImage, başka yolu yok.

Rahatsız ediyorum ama bir de şimdi görev çubuğunu ayarlarken çok saçma bir şey oldu buna reset atma şansımız var mı kafayı yedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…