KDE masaüstü için dağıtım önerisi

• Konuyu başlatan f0rd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 808

f0rd

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Xfce ve GNOME'dan sonra bir de KDE'yi deneyeyim dedim. Uzun zamandır Fedora kullanıyorum o yüzden onu önermenize gerek yok. Başlıkta da yazdığı gibi KDE'nin zevkini alabileceğim dağıtımlar hangileridir? Şimdiden teşekkür ederim.

Xfce ve GNOME'dan sonra bir de KDE'yi deneyeyim dedim. Uzun zamandır Fedora kullanıyorum o yüzden onu önermenize gerek yok. Başlıkta da yazdığı gibi KDE'nin zevkini alabileceğim dağıtımlar hangileridir? Şimdiden teşekkür ederim.

Fedora KDE (!)

Fedora tabanlı bir sistem istiyorsanız ultramarineye bakın eğer KDE zevkini yaşamak istiyorsanız Arch Linux veya Arch tabanlı bir sisteme bakın veya KDE Neon'a bakın derim.

Ultramarine Linux bakabilirsiniz Fedora tabanından geçeceğinizden dolayı.
Hocam artık Fedora tabanından farklı bir şey denemek istiyorum yine de teşekkür ederim, başka bir öneriniz var mıdır?

Fedora KDE (!)

Fedora tabanlı bir sistem istiyorsanız ultramarineye bakın eğer KDE zevkini yaşamak istiyorsanız Arch Linux veya Arch tabanlı bir sisteme bakın veya KDE Neon'a bakın derim.
Uzun zamandır KDE Neon'u düşünüyordum ama Ubuntu tabanlı olduğu için içime yatmamıştı, siz önerir misiniz? Ya da Arch tabanlı olarak EndavourOS'un KDE masaüstü deneyimi nasıldır hocam?

Hocam artık Fedora tabanından farklı bir şey denemek istiyorum yine de teşekkür ederim, başka bir öneriniz var mıdır?
EndeavourOS veyahut Saf Arch bakabilirsin.

Saf deneyim için KDE Neon çok iyi olacaktır.

Saf deneyim için KDE Neon çok iyi olacaktır.
Teşekkür ederim hocam.

Cevaplayan herkese teşekkür ederim. KDE Neon, OpenMandriva, EndeavourOS ve NixOS arasında kaldım. Bunları tek tek deneyip karar veririm artık. Bu arada 25 GB WEB'de dolaşmak ve hobi olarak yazılım için yeterli olur mu?

Teşekkür ederim hocam.

Cevaplayan herkese teşekkür ederim. KDE Neon, OpenMandriva, EndeavourOS ve nixos arasında kaldım. Bunları tek tek deneyip karar veririm artık. Bu arada 25 GB Web'de dolaşmak ve hobi olarak yazılım için yeterli olur mu?

Hocam NixOS başlangıçta zor gelebilir.
Öğretici videolar mevcuttur.

25 GB olarak yer ise yeterlidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı