KDE Neon Dual Boot olarak nasıl kurulur?

Ahmet06han

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd /
Meslek
Ogrenci
USB ile boot ettim ve direk açıldı isletim sistemi. Ondan sonra masaustune gelen install kısmı ile kurulum yaptim ama kurulmuyor.
Disk dolmuyor ve direk Windows'a geliyor.

1732196054164.png

Sevdiniz mi hocam?

Evet akici gibi kendi sistemimde de. Zaten kendi sistemimde pek iyi sayilmaz. R5 3600 ve RX550 var.
Bir de ayrica FPS gostergesi icin bir şey var mi? MSI Afterburner alternatifi. MangoHud varmis galiba.

Nasil yani? 323 GB olan diskte Windows var. 150GB ayirdim. Yanlış mi yaptim? 150 olan yere kurduruyordum.
Siz o 150 GB alanı Windows'a bağlamışsınız. O nedenle ayrılmış alan yok.

Son düzenleme:
Windows'ta boş, ayrılmış alan bırakmazsanız kurulacağı yer olmaz ki hocam.
Nasil yani? 323 GB olan diskte Windows var. 150GB ayirdim. Yanlış mi yaptim? 150 olan yere kurduruyordum.

MangoHud kullanılır. Ben her oyunda kullanıyorum (CS hariç. CS 3. parti yazılımları çalıştırmıyor. Linux'la veya Mangohud'la alakasız bir durum.)

Siz o 150 GB alanı Windows'a bağlamışsınız. O nedenle ayrılmış alan yok.
Nasil ayiracagim peki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasil yani? 323 GB olan diskte Windows var. 150GB ayirdim. Yanlış mi yaptim? 150olan yere kurduruyordum.

Nasil ayiracagim peki?
Ayırdığın alana harf verme. Dual boot videolarına bakabilirsin. Ben Windows kullanıcısı değilim görsellerle anlatamam.

Eger direkt tek disk haline getirip kurulum kismindan ayirmak istersem de hata verdi. Bu sekilde denedigimde sorun yok gibiydi.

Ayırdığın alana harf verme. Dual boot videolarına bakabilirsin. Ben Windows kullanıcısı değilim görsellerle anlatamam.

1732196337935.png

Bu kısma zaten harf vermedim. C olan Windows. Ben mi anlamadim.

KDE Neon Linux olarak geciyor degil mi? Ayri bir ismi yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı