KDE Neon kurulumundan sonra sistem açılmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kainny

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
gabenin öz oğlu
Arkadaşlar merhaba,

Biraz once KDE Neon kurulumu gerceklestirdim. Kurulumda herhangi bir sıkıntı cikmadi. Ancak GRUB menusu geldiginde karsima birkaç secenek geliyor. Windows, Advanced bilmem ne for KDE Neon ve KDE Neon. Enter tusuna basinca bilgisayar tekrar aciliyor ve tekrar ayni menu geliyor. Diger tum seceneklerde donuyor.
Var midir bir bildiginiz🫤?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba,

Biraz once KDE Neon kurulumu gerceklestirdim. Kurulumda herhangi bir sıkıntı cikmadi. Ancak GRUB menusu geldiginde karsima birkaç secenek geliyor. Windows, Advanced bilmem ne for KDE Neon ve KDE Neon. Enter tusuna basinca bilgisayar tekrar aciliyor ve tekrar ayni menu geliyor. Diger tum seceneklerde donuyor.
Var midir bir bildiginiz🫤?
Hocam
Kod:
sudo add-apt-repository ppa:yannubuntu/boot-repair && sudo apt update
sudo apt install -y boot-repair && boot-repair
bunu canlı cd de girip boot recovery i açılsın. Ordan recommened diye birşey olacak ona basın. Düzeltir diye tahmin ediyorum.

3. kez kuruyorum. Kurulduktan sonra deneyeceğim hocam, teşekkürler.

Yani kurulum ortamı işte. Hani kurduğumuz hatta Masaüstü falan gelen.
Aynen orası. Kurulum şu an %91. Bittikten sonra deneyeceğim.

Maalesef çalışmadı hocam. Technopat ufak bir süre çökmüş gibi oldu açılmadı, ben de kendi kafama göre GPARTED'dan linux'u sildim. Error: no such partition hatası verdi.

Son düzenleme:
Aynen orası. Kurulum şu an %91. Bittikten sonra deneyeceğim.

Maalesef çalışmadı hocam. Technopat ufak bir süre çökmüş gibi oldu açılmadı, ben de kendi kafama göre GPARTED'dan linux'u sildim. Error: no such partition hatası verdi.
Hocam o zaman düz ubuntu veya Mint kurun gitsin. Bendede Windows gitmişti grubdan bu yöntemle çözdüm ama sizde olmadı.

Hocam o zaman düz ubuntu veya Mint kurun gitsin. Bendede Windows gitmişti grubdan bu yöntemle çözdüm ama sizde olmadı.
Anladım hocam. Bu flaş dışında bir diskim yok maalesef kuramıyorum. Yapacağız bir şeyler artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı