KDE plazma 5.27 hala kullanılabilir mi?

Toprak124

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i5 10300H CPU
Nvidia Geforce GTX 1650Ti
2x 8GB DDR4 (16GB)
Kubuntu 25.10 | Windows 11 IoT LTSC 2024
Meslek
Öğrenci
Selamlar. Sürekli distro değiştiren biri olarak KDE Plasma deneyimi yaşamak istediğim için Kubuntu kurdum fakat 6 değil 5.27 kullanıyor. Bu sürüm kullanılabilir mi? KDE Plasma 6'ya geçirebilir miyim? Yoksa KDE Neon daha mantıklı mı olacaktır?

Niye distro değiştiriyorsunuz hocam? Distro değiştirmeden yolu var bunun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Selamlar. Sürekli distro değiştiren biri olarak KDE Plasma deneyimi yaşamak istediğim için Kubuntu kurdum fakat 6 değil 5.27 kullanıyor. Bu sürüm kullanılabilir mi? KDE Plasma 6'ya geçirebilir miyim? Yoksa KDE Neon daha mantıklı mı olacaktır?

KDE Neon daha mantıkı olacaktır hocam. Plasma6 ile beraber hem kararlılık hem de çeşitlilik anlamında önemli atılımlar yapıldı ki QT6 platformuna geçmesi bile yeterli.

KDE Neon direkt KDE geliştiricileri tarafından yapılıyor. Kubuntu ise Ubuntu tarafından yapılıyor. KDE Neon daha mantıklı.

KDE Neon direkt KDE geliştiricileri tarafından yapılıyor. Kubuntu ise Ubuntu tarafından yapılıyor. KDE Neon daha mantıklı.

Cevap için sağ ol.

KDE Neon daha mantıkı olacaktır hocam. Plasma6 ile beraber hem kararlılık hem de çeşitlilik anlamında önemli atılımlar yapıldı ki QT6 platformuna geçmesi bile yeterli.

Yakın zamanda KDE Neon'na geçiş yapcağım.

Niye distro değiştiriyorsunuz hocam? Distro değiştirmeden yolu var bunun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzledim ve Ubuntu'ya KDE kuruarak Kubuntu kullanıyor oldum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı