Çözüldü KDE'de uygulamanın kendi başlığı nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4GB RAM DDR3
Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz
Intel HD Graphics 4400
128GB SSD
Linux Mint'te KDE kullanıyorum. Kendi kullandığım başlık çubuğu güzel fakat sistem uygulamaları hariç bir uygulama da çalıştığında özellikle Firefox'ta çok kötü görüntüler oluşturuyor. Eğer uygulamanın kendi başlık çubuğu varsa bunu nasıl varsayılan olarak kullanmasını sağlarım?

1718998875879.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Linux Mint'te KDE kullanıyorum. Kendi kullandığım başlık çubuğu güzel fakat sistem uygulamaları hariç bir uygulama da çalıştığında özellikle Firefox'ta çok kötü görüntüler oluşturuyor. Eğer uygulamanın kendi başlık çubuğu varsa bunu nasıl varsayılan olarak kullanmasını sağlarım?

Eki Görüntüle 2228618

Firefox'ta sekme çubuğunun olduğu kısma sağ tıklayıp düzenleme menüsünü açınca sol altta headerbar seçeneği var. Onun tikini kaldırabilirsin.

Eki Görüntüle 2228618

Firefox'ta sekme çubuğunun olduğu kısma sağ tıklayıp düzenleme menüsünü açınca sol altta headerbar seçeneği var. Onun tikini kaldırabilirsin.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı