fuyki Decapat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 113 Yer İstanbul/Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #1 KDE'ye kvantum Manager kurmaya çalışıyorum ancak anlayamadığım yerler var. İlk defa Ubuntu tabanlı işletim sistemi kullanıyorum. Yardımcı olur musunuz? Compile kısmında ne yapacağımı anlayamadım. Veya farklı bir şekilde kurabilir miyim? Dosya Ekleri Screenshot_20211210_214644.png 253,2 KB · Görüntüleme: 133 Screenshot_20211210_214629.png 264,7 KB · Görüntüleme: 126 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2021
KDE'ye kvantum Manager kurmaya çalışıyorum ancak anlayamadığım yerler var. İlk defa Ubuntu tabanlı işletim sistemi kullanıyorum. Yardımcı olur musunuz? Compile kısmında ne yapacağımı anlayamadım. Veya farklı bir şekilde kurabilir miyim?
Çözüm O O OzgunP 10 Aralık 2021 Şu komutla kurmayı dene, önüne gelen her şeyi derleyerek kurmana gerek yok. Kod:Panoya kopyala LC_ALL=C sudo apt update ; sudo apt install qt5-style-kvantum qt5-style-kvantum-themes
Şu komutla kurmayı dene, önüne gelen her şeyi derleyerek kurmana gerek yok. Kod:Panoya kopyala LC_ALL=C sudo apt update ; sudo apt install qt5-style-kvantum qt5-style-kvantum-themes
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 6 Çözümler 275 10 Aralık 2021 #2 Şu komutla kurmayı dene, önüne gelen her şeyi derleyerek kurmana gerek yok. Kod:Panoya kopyala LC_ALL=C sudo apt update ; sudo apt install qt5-style-kvantum qt5-style-kvantum-themes Artı 0 Eksi Çözüm
Şu komutla kurmayı dene, önüne gelen her şeyi derleyerek kurmana gerek yok. Kod:Panoya kopyala LC_ALL=C sudo apt update ; sudo apt install qt5-style-kvantum qt5-style-kvantum-themes