Kedi 2. kattan düştü

Kediler alçak katlardan düşünce dengelerini ayarlayacak zaman bulamayıp 4 ayak üstüne düşemiyorlarmış, ancak aksine daha yüksekten düşünce 4 ayak üstüne düşerlermiş. Bu bir araştırma sonucuydu hatırladığım kadarıyla. Doğru mudur acaba?

Hocam burundan kan gelmede çok tehlikeli birşey aslında düşününce belki akciğerine veya nefes borusuna darbe geldiği için burnundan kan gelmiş olabilirdi ama iyiki burnundan kan gelmemiş

Yok öyle değil bence hocam. Arada 20 santim olsa bile 4 ayağa düşüyorlar. Bu gizemi yeni öğrendiğimde kedimde çok denemiştim ben

Daha önce yaşadım bu problemi. Her ne olursa olsun mutlaka veterinere götürün. Evinize kedi için pencerelere file takın.

Mutlaka veterinere götürün hocam.

Geçmiş olsun benimki 6. kattan düşmüştü 1 ayda anca toparladı. Sizin kediniz iyi durumda gibi ama yine de mutlaka bir veterinere götürün. Çene bölgesinde kırık yoksa ve iç kanama yoksa büyük bir sorun yok demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…