Kedi 3. kattan düştükten sonra ne yapmalı?

FozyMen

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Rüsselsheim
Daha fazla  
Merhaba. Bugün sabah uyanmadan önce annem camı açmış kedi görüp hemen atlamış burnundan kan geliyordu, arka bacağının birini tutamıyordu. Ne olmuş olabilir açıkçası korkuyorum. Babam şu an koşa koşa veterinere götürüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyin kanaması, ve bacak kırılması olabilir diyeceğimde kedi 9 canlıdır pek birşey olmaz kafasını yere vurduysa beyin kanaması riski olabilir

Benim kedim 2 ay önce 4. kattan düştü, arka ayağını kırdı. Ameliyat yapıldı ama maalesef bir ay sonra her şey çok iyi ilerlerken bir gece fenalaştı, ertesi gün veterinere götürdüğümüzde karaciğerlerinde ve kan dolaşımında sıkıntı olduğu söylendi ancak yine de iyileşeceği söylendi. Ne yazık ki o geceyi atlatamadı. Umarım kediniz çok zarar görmemiştir fakat ola ki bizim yaşadığımız durumu siz de yaşarsanız ameliyattan sonra sık sık iç organlarını kontrol ettirin. Geçmiş olsun.

Benim kedim 2 ay önce 4. kattan düştü, arka ayağını kırdı. Ameliyat yapıldı ama maalesef bir ay sonra her şey çok iyi ilerlerken bir gece fenalaştı, ertesi gün veterinere götürdüğümüzde karaciğerlerinde ve kan dolaşımında sıkıntı olduğu söylendi ancak yine de iyileşeceği söylendi. Ne yazık ki o geceyi atlatamadı. Umarım kediniz çok zarar görmemiştir fakat ola ki bizim yaşadığımız durumu siz de yaşarsanız ameliyattan sonra sık sık iç organlarını kontrol ettirin. Geçmiş olsun.

Beyin kanaması, ve bacak kırılması olabilir diyeceğimde kedi 9 canlıdır pek bir şey olmaz kafasını yere vurduysa beyin kanaması riski olabilir.

Bir daha ne olursa olsun bu tür olaylar yaşatılmamalı.

Veterinere götürülmeli. Yapması gereken şeyi yapıyor babanız.

Hepinize teşekkür ederim sineklikle beraber aşağı düşmüş sineklik korumuş sol ayağı kırılmış ameliyata girecek cevaplarınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı