emreacikgoz
Picopat
Daha fazla
Yine de bir sağlık ocağına gidiyim, sağlık ocağı da bakar değil mi boyle seylere?
Bu oranlari salladiniz mi yoksa bir makaleye, arastirmaya gore mi yazdiniz? Kuduz, yuksek oranda kopeklerden bulasabilse de ornegin yarasalardan da sık bulasabilir. Kediler de kuduz olabilir.Kuduz yüzde 99 üstü köpekle bulaşır. Kuduz olma ihtimalin milyon-milyarda 1 falan. Hiçbir şey olmaz.
Sağlık ocağına gittim ordan acile yönlendirdiler, acilde de tetenoz aşısı oldum. Isıran kediyi 10 gün takip edin dediler eğer kaybolursa veya ölürse kuduz aşısı yapcaklarmış.İçinizi rahatlatmak isterseniz gider ama tecrübelerimle hiçbir şey olmaz diyebilirim size. Onlar da aynı şeyi söyleyecektir. Gidip görünün sonucu söyleyin.
Sağlık ocağına gittim ordan acile yönlendirdiler, acilde de tetenoz aşısı oldum. Isıran kediyi 10 gün takip edin dediler eğer kaybolursa veya ölürse kuduz aşısı yapcaklarmış.
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun. Önlem amaçlı yapmışlardır.
Sağlık ocağına gittim ordan acile yönlendirdiler, acilde de tetenoz aşısı oldum. Isıran kediyi 10 gün takip edin dediler eğer kaybolursa veya ölürse kuduz aşısı yapcaklarmış.
@Prime777 Adamda yara yok bir şey yok, boş yere aşı yaptırmış olur.
Ben konuyu tam okumadim, basliga gore yorum yaptim. Bilgi icin tesekkurler.
Virus, derinin icerisine girerse enfekte olabilir ve kulucka donemi baslayabilir.