Kedi Evini İçinde Kedi Varken Yakmak

• Konuyu başlatan ZKRN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 3.504
"Sahibi olmayan hayvanlara işkence etmek, zarar vermek ve öldürmenin cezası 4 bin Türk Lirasına kadar çıkabilmektedir."

Cezası fazla caydırıcı olduğu için (!) önüne geçilemiyor maalesef. Öldüren de zaten "Parasıyla değil mi kardeşim?" derse diyecek hiçbir sözümüz olamıyor...

"Sahibi olmayan hayvanlara işkence etmek, zarar vermek ve öldürmenin cezası 4 bin Türk Lirasına kadar çıkabilmektedir."

Cezası fazla caydırıcı olduğu için (!) önüne geçilemiyor maalesef. Öldüren de zaten "Parasıyla değil mi kardeşim?" derse diyecek hiçbir sözümüz olamıyor...
4000 lira bir can için az bile. Para cezası değil direkt insan öldürmenin cezasını uygulamaları lazım.

Söyleyecek bir şey bulamıyorum.
Niye böyle bir davranışta bulunursun ki?
Umarım yakanlar tespit edilir de cezaları acilen verilir.

Kaynak:
Bunu yapanları yaşanılmayacak halde bırakmak istiyorum resmen. Acı çekmelerini istiyorum.

Arkadaşlar zaten hayvan öldürmenin cezası sadece ve sadece para cezasıdır. Bugün gittiniz bir köpek öldürdünüz maksimum Bin TL ödersiniz. Sözde Cumhurbaşkanı yasa çıkaracağız dedi ama...

Her neyse ülke zaten genel olarak kötüye gidiyor birde bu manyaklar çıktı.

Ortadoğu'nun geri zihniyeti işte ne beklenir ki? Bilgi yok cehalet var. Cehalet olduğu için haliyle ahlaksızlık boy gösteriyor. Ülkemizdeki bu yobaz zihniyet varken birde Suriyeliler geldi tam çöplük oldu ortam. Bu ülkede bilim sanat gelişmedikçe eğitim sistemi düzeltilmedikçe imam hatip liseleri kapatılmadıkça okullar kütüphaneler yerine cami yapıldıkça tarikatlar ve cemaatler kaldırılmadıkça bu gibi hadiseleri sık sık duyarız.

Vay arkadaş, sadist ruh hastasının teki çıkıp kedi evi yakıyor burada olayı İmam Hatip Lisesine çekip saçma bir tartışma çıkarmak isteyen ilginç şahıslar var. Umarım yaşınız küçüktür de düşünce yapınız olgunlaşmadığı için böyle anlamsız konuşuyorsunuzdur.

Avustralya ortadoğunun tam olarak ne tarafına düşüyordu? Haritada göremedim de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı