Aileme sordum aşı olmaya gitmek için annem eski hemşire, iz bile yok güzelce yıkadıysan sorun olmaz dedi ve sanırım benimki gibilere aşı yapmıyorlarmış.
Aileme sordum aşı olmaya gitmek için annem eski hemşire, iz bile yok güzelce yıkadıysan sorun olmaz dedi ve sanırım benimki gibilere aşı yapmıyorlarmış.
Bugün sizinkiyle aynı şeyin köpek versiyonundan gittim. Aşı yapmıyorlar bizim gibilerine. Sağlam ısırsa iz olurdu zaten. Yine de gidin içiniz rahat etsin. Ben de tamamen aynı sebepten gittim.
Hocam benim durumda çizik falan hiçbir şey olmadı derimi de kaldırmadı hayvan, kanama da olmadı sadece çizgi şeklinde bir kızarıklık oldu o da 1-2 saat sonra geçti.
Buradaki kimse doktor değil hocam. Adamlar kuduz olursanız o riski almamak için olabilir olmayabilir de gibi şeyler söylüyorlar. Doktora gidip öğrenebilirsiniz.
Hocam benim durumda çizik falan hiçbir şey olmadı derimi de kaldırmadı hayvan, kanama da olmadı sadece çizgi şeklinde bir kızarıklık oldu o da 1-2 saat sonra geçti.