Kedi ısırdı ama kanamadı

Aileme sordum aşı olmaya gitmek için annem eski hemşire, iz bile yok güzelce yıkadıysan sorun olmaz dedi ve sanırım benimki gibilere aşı yapmıyorlarmış.

Kuduz aşısı ol.
Aileme sordum aşı olmaya gitmek için annem eski hemşire, iz bile yok güzelce yıkadıysan sorun olmaz dedi ve sanırım benimki gibilere aşı yapmıyorlarmış.
Kedi ısırdı derseniz yaparlar neden yapmasınlar? Beni sadece tırmaladı diye gittim, hiç de uğraştırmadan yaptılar aşıyı.

Bugün sizinkiyle aynı şeyin köpek versiyonundan gittim. Aşı yapmıyorlar bizim gibilerine. Sağlam ısırsa iz olurdu zaten. Yine de gidin içiniz rahat etsin. Ben de tamamen aynı sebepten gittim.

Kuduz aşısı ol.

Kedi ısırdı derseniz yaparlar neden yapmasınlar? Beni sadece tırmaladı diye gittim, hiç de uğraştırmadan yaptılar aşıyı.
Hocam benim durumda çizik falan hiçbir şey olmadı derimi de kaldırmadı hayvan, kanama da olmadı sadece çizgi şeklinde bir kızarıklık oldu o da 1-2 saat sonra geçti.

Buradaki kimse doktor değil hocam. Adamlar kuduz olursanız o riski almamak için olabilir olmayabilir de gibi şeyler söylüyorlar. Doktora gidip öğrenebilirsiniz.

Hocam benim durumda çizik falan hiçbir şey olmadı derimi de kaldırmadı hayvan, kanama da olmadı sadece çizgi şeklinde bir kızarıklık oldu o da 1-2 saat sonra geçti.
Aslında ısırmamış. Dişlerini sürtmüş. Siz her türlü gidin bir doktor baksın. Belli hastanelerde aşı oluyor ayrıca. Ona dikkat edip gidin.

%0.1 ihtimal varsa bile aşı yapılmalı bence. İhmale gelecek bir şey değil, geri dönüşü yok çünkü. Benim tavsiyem yine de aşı olmanız yönünde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı