eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 9 Kasım 2022 #41 Yara yapmadıysa bile virüs kanına karışabilir. Doktora gidip söylemelisin. Kuduz bir başlarsa tedavisi yok diye biliyorum.
Yara yapmadıysa bile virüs kanına karışabilir. Doktora gidip söylemelisin. Kuduz bir başlarsa tedavisi yok diye biliyorum.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.380 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 9 Kasım 2022 #42 eylül kabuss dedi: Yara yapmadıysa bile virüs kanına karışabilir. Doktora gidip söylemelisin. Kuduz bir başlarsa tedavisi yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hala tedavisinin olmaması gerçekten garip. Çünkü grip gibi değil, başladı mı öldürüyor.
eylül kabuss dedi: Yara yapmadıysa bile virüs kanına karışabilir. Doktora gidip söylemelisin. Kuduz bir başlarsa tedavisi yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hala tedavisinin olmaması gerçekten garip. Çünkü grip gibi değil, başladı mı öldürüyor.
snmzsnmz Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 809 Çözümler 3 Yer Muğla/Milas Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #43 borisyeisar dedi: Dediğim gibi aynısı dün benim başıma geldi. Bu sabah gittim ve doktor bir şey olmaz dedi o sayede içim rahatladı. Bir daha da gündeme bakmayacağım. Genişletmek için tıkla... Sizin durumunuz nasıldı deriyi kaldırdı mı.
borisyeisar dedi: Dediğim gibi aynısı dün benim başıma geldi. Bu sabah gittim ve doktor bir şey olmaz dedi o sayede içim rahatladı. Bir daha da gündeme bakmayacağım. Genişletmek için tıkla... Sizin durumunuz nasıldı deriyi kaldırdı mı.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.380 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 9 Kasım 2022 #44 snmzsnmz dedi: Sizin durumunuz nasıldı deriyi kaldırdı mı. Genişletmek için tıkla... Yok. Tırnağınızı sertçe derinize sürtün bir iz falan yapar. Ona çok benziyordu. Ne deri kalktı ne kan aktı. Kızardı sadece. 15 dakika sonra sağlam yıkadım eli zaten.
snmzsnmz dedi: Sizin durumunuz nasıldı deriyi kaldırdı mı. Genişletmek için tıkla... Yok. Tırnağınızı sertçe derinize sürtün bir iz falan yapar. Ona çok benziyordu. Ne deri kalktı ne kan aktı. Kızardı sadece. 15 dakika sonra sağlam yıkadım eli zaten.
snmzsnmz Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 809 Çözümler 3 Yer Muğla/Milas Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #45 borisyeisar dedi: Tırnağınızı sertçe derinize sürtün bir iz falan yapar. Genişletmek için tıkla... Ben de onu deniyordum tam elimde, hatta benim yaptığım kabarttı kedi yine merhametli davranmış.
borisyeisar dedi: Tırnağınızı sertçe derinize sürtün bir iz falan yapar. Genişletmek için tıkla... Ben de onu deniyordum tam elimde, hatta benim yaptığım kabarttı kedi yine merhametli davranmış.
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 9 Kasım 2022 #46 snmzsnmz dedi: Ben de onu deniyordum tam elimde, hatta benim yaptığım kabarttı kedi yine merhametli davranmış. Genişletmek için tıkla... Hocam kedi " Beni bırak, rahatsız edilmek istemiyorum. Sal beni." demek istemiş. Gerçek ısırma söz konusu değil.
snmzsnmz dedi: Ben de onu deniyordum tam elimde, hatta benim yaptığım kabarttı kedi yine merhametli davranmış. Genişletmek için tıkla... Hocam kedi " Beni bırak, rahatsız edilmek istemiyorum. Sal beni." demek istemiş. Gerçek ısırma söz konusu değil.