Kedi, klavyeyi yedikten sonra servis ürünle ilgilenir mi?

Arkadaşlar mutfağa yemek yemeğe gittim. Sonra tekrar odama CS2 oynamaya giderken kedim klavyemin üzerinde oturuyor ağzını elini temizliyordu. Bir şey yediği kesindi tuttum kaldırdım ne yedin diye sorguladım bulamadım neyse yere koydum PC'yi açtım bir baktım F5 ile 5 tuşunu yemiş sinirden elim ayağım titriyor. Teknik servis bunu yapar mı? Bilgisayar Monster ve insanlara nasıl kanıtlayacağın bilmiyorum kimse inanmaz bana.

Kediye üzüldüm, garibim kim bilir nasıl bir mide ağrısı yaşıyordur ama sahibinin umurunda bile değil, 2 tuşu değişirler mi diye derde düşmüşsün. Ayrıca kedinin tuş yemesini neden kanıtlamaya çalışacaksın, kedi yediyse bedava mı yapacaklar sanki, her türlü o maliyet senden alınır ama bence ne kendine ne de o zavallı kediye eziyet etme, sahiplendirme sayfalarında paylaş bir yuva bul.

Arkadaşlar mutfağa yemek yemeğe gittim. Sonra tekrar odama CS2 oynamaya giderken kedim klavyemin üzerinde oturuyor ağzını elini temizliyordu. Bir şey yediği kesindi tuttum kaldırdım ne yedin diye sorguladım bulamadım neyse yere koydum PC'yi açtım bir baktım F5 ile 5 tuşunu yemiş sinirden elim ayağım titriyor. Teknik servis bunu yapar mı? Bilgisayar Monster ve insanlara nasıl kanıtlayacağın bilmiyorum kimse inanmaz bana.
Önce kediyi veterinere götürmen gerek, yolda ailenle bu psikolojik yaklaşımından ötürü bir psikologtan randevu alın, sorun birey veya kümedeyse ona göre müdahele etsinler. Tedavi sonrası sahiplendirme öneririm, öncelikle kediyi.

Sonra Monster'dan tuş isteyebilirsin, kedi yedi demene gerek yok, parasıyla da satabilirler veya ikinci el ya da hurdadan bir klavyeden sök tak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı