Kedi nasıl eğitilebilir?

jQker_qp

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Ben sokkaktan kedi sahiplenmek istiyoeum ama ailem sofraya gelir diye istemiyorlar. Kediyi sofraya gelmemesi konusunda nasıl eğitebilirim? Bir de ilk defa bakacağım için kendimi ve kardeşlerime alışmakası için kedi ne yapabilirim?

Ben bunca yıldır tuvalet ve kapıyı açma eğitiminden başka bir eğitim veremedim. Kediler, köpeklere nazaran daha başlarına buyruk hareket ederler.

Merhaba arkadaşlar. Ben sokkaktan kedi sahiplenmek istiyoeum ama ailem sofraya gelir diye istemiyorlar. Kediyi sofraya gelmemesi konusunda nasıl eğitebilirim? Bir de ilk defa bakacağım için kendimi ve kardeşlerime alışmakası için kedi ne yapabilirim?

Yavru kedi sahiplenmek eğitim için en kolaydır zeki kedi türlerini tercih edin tekir gibi eğitmek çok zor olur kendileri kral gibi yaşar sizde bakarsınız.

Sahiplenmek istediğim kedi yavru ve tekir inşallah öğrenebilir.

Çok zor dediğim gibi kendi hallerinde takılırlar basit şeyler için eğitirsiniz ancak sofraya gelip gelmeyeceğini o seçer sofradan önce yemeğini verin belki gelmez.

1. Masa mı? Yer sofrası mı?
2. Kedi masaya çıkmıyor. Yerde bir şey yeniyorsa da tavuk vs değilse gelmez bile.

Yer sofrası annemin bir arkadaşıda kedi almıştı onlara gittiğimizde kedi sofraya geliyordu ne kadar uzaklaştırırlassa o yüzden annem öyle bir şart koydu.
Kötü bir niyetle söylemiyorum ama o şart çok hayal. Mutfak kapınızı kapatırsınız ancak böyle çözülür. Oyuncak değil ki, o da bir canlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı