Evde 2 tane kedimiz var cinsleri british shorthair evdeki çiçekleri ve diğer bitkileri yemeye çalışıyorlar. Bunun sebebi nedir yani neden çiçek yiyor?
Aha da suçlular bunlar.
Eki Görüntüle 2489689
Eki Görüntüle 2489690
Çok tatlıymış.
Kediler lifli gıdalar yemeye ihtiyaç duyarlar bazen, galiba o yüzden.
Hocam daha önce parkta köpeklerinde yiyip sonra kustuğunu gördüm sanırım midelerini temizlemek için yapıyorlarmış.
Evet bu konuda kısmen haklısın,kediler ve köpekler karınları ağrıyosa,bulanıyosa bir rahatsızlık hissediyolarsa çiçek,ot vs. yerler ve onlar kusmalarını sağlar bu şekilde midelerini rahatlatmış olurlar.Hocam daha önce parkta köpeklerinde yiyip sonra kustuğunu gördüm sanırım midelerini temizlemek için yapıyorlarmış.
Kedi otları var, kendiniz ekiyorsunuz. Onlardan alabilirsiniz.Hocam peki bu lifi başka türlü nasıl sağlayabiliriz.
Kedi otu vardı onu deneyebilirsinizSağ olun hocam teşekkür ederim
Hocam peki bu lifi başka türlü nasıl sağlayabiliriz.
Galiba hocam bende bir yerde böyle okumuştum.
Kedi otları var, kendiniz ekiyorsunuz. Onlardan alabilirsiniz.
Kedi otu vardı onu deneyebilirsiniz.
Evde 2 tane kedimiz var cinsleri british shorthair evdeki çiçekleri ve diğer bitkileri yemeye çalışıyorlar. Bunun sebebi nedir yani neden çiçek yiyor?
Aha da suçlular bunlar.
Eki Görüntüle 2489689
Eki Görüntüle 2489690
Ben de aynı evde kediler var diye bitki falan alamıyorum. Yetiştirmeye merak var da işte![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.