Kedi neden çiçek yer?

Hocam kedilerde pek rastlamadım, özellikle de bizim kedimiz Gece'de. Köpeklerde ise sık sık ot ve yeşillik yediklerimi görüyorum, mesela bizim köpek Carlos özellikle bizim burada belli başlı otları tüketiyor. Sebebini pek anlamasam da sanırım mide rahatsızlığını baskılamak için bunu yapıyor. Bu konuda en net bilgiyi veterinerler verir aslında, sormak da hiç aklıma gelmedi. Kötü bir şey olduğunu da düşünmüyorum bu arada, sonuçta bu durum artık özellikle ev hayvanlarının bir bilinçaltı aksiyonu gibi bir şey olmuş durumda.

Hepimiz birbirimizin kedisini ham yapalım çok tatlılar😀

Dosya Ekleri

• IMG_20250426_170558_1.jpg
    IMG_20250426_170558_1.jpg
    164,7 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG-20250424-WA0001.jpg
    IMG-20250424-WA0001.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 31
Hocam benim sarman kedimde ektiğimiz soğanları, naneleri bile yiyor :D ama bildiğim kadarıyla bu zararlı bu yüzden engel oluyoruz yedirmiyoruz. Kedi otları var petshoplarda bulabilirsiniz.

Evet hocam galiba bu gece sipariş edeceğim çiçekleri kurtarmam lazım☺️ teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Sonra kedileri neden mıncıklamak istediğimi sorguluyorlar. Şunlara bak yaaa.

Böyle hocam yerde 180 derece yatıyor bir anda gidip karnına saldırıyorum.

Hepimiz birbirimizin kedisini ham yapalım çok tatlılar😀

Sizinkide çok tatlıymış hocam çok güzel hayvanlar ya.

Kusmak için yiyor veya mide rahatsızlığı yaşıyor olabilir.

Hocam hiç kustuğunu görmedim ama bir zamanlar sürekli tuvaletini yapıyordu yerlere belki midesi falan bağırsağı bozulmuş olabilir.

Hocam kedilerde pek rastlamadım, özellikle de bizim kedimiz Gece'de. Köpeklerde ise sık sık ot ve yeşillik yediklerimi görüyorum, mesela bizim köpek carlos özellikle bizim burada belli başlı otları tüketiyor. Sebebini pek anlamasam da sanırım mide rahatsızlığını baskılamak için bunu yapıyor. Bu konuda en net bilgiyi veterinerler verir aslında, sormak da hiç aklıma gelmedi. Kötü bir şey olduğunu da düşünmüyorum bu arada, sonuçta bu durum artık özellikle ev hayvanlarının bir bilinçaltı aksiyonu gibi bir şey olmuş durumda.

Haklısınız hocam aynı dediğiniz gibi olabilir bu hafta aşılarını yaptırmak için gidicektik o zaman sorarım buraya da bilgilendirme yaparım.

Evet hocam galiba bu gece sipariş edeceğim çiçekleri kurtarmam lazım☺️ teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Böyle hocam yerde 180 derece yatıyor bir anda gidip karnına saldırıyorum.

Sizinkide çok tatlıymış hocam çok güzel hayvanlar ya.

Hocam hiç kustuğunu görmedim ama bir zamanlar sürekli tuvaletini yapıyordu yerlere belki midesi falan bağırsağı bozulmuş olabilir.

Haklısınız hocam aynı dediğiniz gibi olabilir bu hafta aşılarını yaptırmak için gidicektik o zaman sorarım buraya da bilgilendirme yaparım.

Kum kabına kusuyor olabilir çünkü kustuğu yere yeniden kusabilir veya üstünü kapatacak bir yere yapmak isteyebilir.

Kustuğunu bu yüzden görmüyor olabilirsin mobilya arkalarına, dolap arkalarına, emme gücü kuvvetli kumaş ve kanepelere de kusuyor olabilir.

Ama genelde içiniz rahat olsun kum kabına kusar.

Dosya Ekleri

• lusi.jpg
    lusi.jpg
    267 KB · Görüntüleme: 24
  • lusiyatyo.jpg
    lusiyatyo.jpg
    368 KB · Görüntüleme: 24
Kum kabına kusuyor olabilir çünkü kustuğu yere yeniden kusabilir veya üstünü kapatacak bir yere yapmak isteyebilir.

Kustuğunu bu yüzden görmüyor olabilirsin mobilya arkalarına, dolap arkalarına, emme gücü kuvvetli kumaş ve kanepelere de kusuyor olabilir.

Ama genelde içiniz rahat olsun kum kabına kusar.

Hocam arada sırada halının üstünde kahverengi ıslak şeyler görüyorduk onlar herhalde tuvaletleri değil belki kusmuk olabilir kumunu değiştirirken hiç görmedim ama belki de herhalde halıya kusmuşlardır.

Hocam çok tatlıymış ya en çok yanağından öpmeyi seviyorum kedinin.
Bir ara öperken şöyle bir fotoğraf yakalamıştım.

Dosya Ekleri

• IMG-20250319-WA0017.jpg
    IMG-20250319-WA0017.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG-20250319-WA0013.jpg
    IMG-20250319-WA0013.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 26

Technopat Haberler

Geri
Yukarı