Kedi ölmüş müdür

Anladım malesef ölmüştür diyebiliriz. İçinizdeki hissiyatı anlayabiliyorum. Benzer bir olayı bende yaşamıştım. Umarım diğer yavrular uzun yaşar. Çok kafanıza takmamaya çalışın.
Diğer kardeşleri sıcacık oluyor, bunu ısıttığımda bile en sıcak hali ılıktı. Belki de acı çekiyordu ama belli etmiyordu, şuan kurtuldu bu acıdan. Kendimi bu şekilde teselli etmeye çalışıyorum. Diğer kardeşlerinin gözleri de açılmıştı ama bu miniğin gözleri açılmamıştı daha.

Her ne kadar suçluluk duygunuz anlaşılır olsa da, her gün onlarca hayvana sırf biz tüketelim diye öyle eziyetler ediliyor ve biz bunları o kadar kolay görmezden gelip o kadar kolay unutuyoruz ki bu zavallıyı da kısa bir süre sonra unutacağız gibi geliyor.

Zaten öleceğini biliyordum, kendimi iyice alıştırmaya çalıştım. 2.5 metreden yere düşmüştü, belki de iç organlarına bir şey olmuştur. Ama, maalesef onu kısa sürede unutamayacağım.
Düşük mesafeden düşünce kurtulamıyorlar, benim kedim de 2. düşüşünden 5 gün sonra vefat etti. İğneler yaptırdık, ama kar etmedi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı