Kedi sahibini unutur mu?

UğurDündar

Picopat
Arkadaşlar bazı nedenlerden dolayı yıllardır beslediğimiz kedimizi barınağa vermek zorundayız(vermeme ihtimalimiz de var). Yıllardır evden dışarı çıkmadı bebeklikten beri bizimle.

Ne gibi zorluklar yaşar, bizi unutur mu? Ziyaret edebiliyor muyuz onu barınakta?

Son düzenleme:

Hocam barınağa vermeyin bence sahiplenmek isteyen bir tanıdığınız vb varsa ona verin baksın zor durumdaysanız.

Hocam barınaktan ziyade ona yeni bir sahip bulmaya çalışsanız daha iyi olur. Barınakta nasıl bakarlar bilmiyorum. Pek iyi bakacaklarını sanmam. Bende kedi sahibiyim ve küçüklükten beri benimki de evden çıkmadı. Çok üzülür ve orda zorluk çeker strese girer. Lütfen eğer imkanınız varsa dediğim gibi ona güvenilir bir sahip bulmaya çalışın.

Evcil hayvanlara bakamıyorsanız en iyi seçenek sahiplendirmektir. Barınaklar genel olarak sahipsiz sokak hayvanlarının toplanılıp sahiplendirildiği yerler.

Barınakta başına hoş şeyler gelmez, depresyona girer. Barınağa bırakmayın kesinlikle sahiplendirin.

Hocam barınağa vermeyin bence sahiplenmek isteyen bir tanıdığınız vb varsa ona verin baksın zor durumdaysanız.

Evcil hayvanlara bakamıyorsanız en iyi seçenek sahiplendirmektir. Barınaklar genel olarak sahipsiz sokak hayvanlarının toplanılıp sahiplendirildiği yerler.

Bizi, evi özler mi orada?

Sahiplendirecek birisi bulamazsan eğer ben alırım. Kendim halihazırda 8 kedi 2 köpek bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…