Ryzen 5 5600X işlemcim var. Kule tipi soğutucuda aldım. Boşta 30 derece oyundayken 60 derece çıkıyordu. Hiç ses falanda yapmıyordu. Sonra kedim ben yokken soğutucunun kaplosunu patisiyle çıkartmış (kasanın camını açık tutuyorum) fark etmeden oyuna girdim PC kapandı sonradan fark ettim. Hemen geri taktım. PC'de bir sorun yok ama şimdi boşta 50 derece oyunda 55-60 derece ve hayvan gibi ses geliyor. Ne yapmam gerek?
AKASA Viper Hayallerin Ötesinde Bir Fan Akasanýn geliþtirdiði S-FLOW formunda kanatlar fan teknolojisine yeni boyut getirdi. Maksimum fan akýmýna ulaþmak için kanat tasarýmý hava akýmýný düzenliyor ve çok yüksek devir dönmeden %30 daha fazla hava akýþý saðlýyor. Viper 1900 devirde tam 83.63...
AKASA Viper Hayallerin Ötesinde Bir Fan Akasanýn geliþtirdiði S-FLOW formunda kanatlar fan teknolojisine yeni boyut getirdi. Maksimum fan akýmýna ulaþmak için kanat tasarýmý hava akýmýný düzenliyor ve çok yüksek devir dönmeden %30 daha fazla hava akýþý saðlýyor. Viper 1900 devirde tam 83.63...