Kedide öksürme gibi ses var

zıbab ivjj

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kedim 10-11 aylık. Çok nadir arada bir ses çıkarıyor.
Ve geçenlerde bir kere kustu. Kahverengi bir şekildeydi ve tüy yumakları vardı. Kediyi aldığımdan beri maksimum 3-4 kere kustu. Kusmasından yana endişem yok.
Ancak bu çıkardığı sesin nedeninin bilmiyorum. Sesi bir video ile gösterebilirim. Kendi kedim değil örnek video.
Video linki:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu hareketi de nadir yapıyor. Normal midir?
Sadece saniye 10'daki ses var. Diğer sesler yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüy kusmaya çalışıyor.
Hocam benim kedim de çok fazla miyavlamaz 2 3 gündür normalden fazla miyavlıyor herhangi bir sorunu olabilir mi sizce veterine götürmeli miyim?

Hocam benim kedim de çok fazla miyavlamaz 2 3 gündür normalden fazla miyavlıyor herhangi bir sorunu olabilir mi sizce veterine götürmeli miyim?

Normalden fazla miyavlaması hastalık belirtisi değildir, tabii farklı durumlar yoksa. 'Anormal' bir durum olmadıkça noşuna veterinere para vermeyiniz

Arkadaşlar kedim 10-11 aylık. Çok nadir arada bir ses çıkarıyor.
Ve geçenlerde bir kere kustu. Kahverengi bir şekildeydi ve tüy yumakları vardı. Kediyi aldığımdan beri maksimum 3-4 kere kustu. Kusmasından yana endişem yok.
Ancak bu çıkardığı sesin nedeninin bilmiyorum. Sesi bir video ile gösterebilirim. Kendi kedim değil örnek video.
Video linki:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu hareketi de nadir yapıyor. Normal midir?
Sadece saniye 10'daki ses var. Diğer sesler yok.

Tüy kusmaya çalışıyor olabilir,birşey yutmuşta olabilir. Veterine götürün her ihtimale karşın can bu ihmale gelmez.

Tüy kusmaya çalışıyor olabilir,birşey yutmuşta olabilir. Veterine götürün her ihtimale karşın can bu ihmale gelmez.
Ayretten mamasını değiştirdinizmi? Alerjisi veya hassasiyeti olabilir yeni mamaya yada yeni alınan herhangi birşeye karşı.

Hocam bu durum tüy kusmasında olur dediğiniz gibi ama veterinerlik bir durum olduğunu sanmıyorum ki normal bir şey bu.
Hocam çıkarmaya çalışıyor huzursuz oluyor hayvan. Miyavlıyorsa fazla sorun belli etmeye çalışıyordur. Sizin boğazınıza yemek kaçsa sürekli öksürseniz illa birisi der yeter bi doktora gidelim diye. Bundakide aynı durum boğazında birşey vardır yada belki sadece rahatsızlanmıştır. Veterinere gidiyorsun iki dakika sıra bekliyorsun sonrasını o hallediyor. İki dakika için bir candan olmayalım.Götürülmesi gerektiği yönündeyim ben veteriner oğluyum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı