Kedide öksürme gibi ses var

Ayretten mamasını değiştirdiniz mi? Alerjisi veya hassasiyeti olabilir yeni mamaya ya da yeni alınan herhangi bir şeye karşı.

Hocam çıkarmaya çalışıyor huzursuz oluyor hayvan. Miyavlıyorsa fazla sorun belli etmeye çalışıyordur. Sizin boğazınıza yemek kaçsa sürekli öksürseniz illa birisi der yeter bir doktora gidelim diye. Bundakide aynı durum boğazında bir şey vardır ya da belki sadece rahatsızlanmıştır. Veterinere gidiyorsun iki dakika sıra bekliyorsun sonrasını o hallediyor. İki dakika için bir candan olmayalım. Götürülmesi gerektiği yönündeyim ben veteriner oğluyum.

Hocam siz de haklısınız ancak veterinerler de bir kontrole bile en az 500 lira para istiyor.
 
Hocam benim kedim de çok fazla miyavlamaz 2 3 gündür normalden fazla miyavlıyor herhangi bir sorunu olabilir mi sizce veterine götürmeli miyim?

Kısır değilse kızgınlığa giriyor olabilir. İlgi istiyor olabilir.

Kusamazsa sıkıntı olur mu?

Midesinde birikiyor diye biliyorum. Malt veya kedi çimi atması için iyi olur. Sürekli olan bir şey değilse bence veterinerlik bir durum yok.
 
Normalden fazla miyavlaması hastalık belirtisi değildir, tabii farklı durumlar yoksa. 'Anormal' bir durum olmadıkça noşuna veterinere para vermeyiniz
Teşekkür ederim.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı