Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 8 Aralık 2023 #21 RglarX dedi: veterinere götürdük zaten ama veteriner biraz uçuk fiyat verdi ben öğrenciyim para biraz fazla geldi ne yapsam şaşırdım bende kafam allak bullak oldu birde kurtulma ihtimali düşükmüş galiba bayağı ilerlemiş hastalığı Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun, bulaşmaz. Eğer hastalığı çok kötü durumda ve ağrılar çekiyorsa uyutmayı düşünebilirsiniz. (Öt*nazi.)
RglarX dedi: veterinere götürdük zaten ama veteriner biraz uçuk fiyat verdi ben öğrenciyim para biraz fazla geldi ne yapsam şaşırdım bende kafam allak bullak oldu birde kurtulma ihtimali düşükmüş galiba bayağı ilerlemiş hastalığı Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun, bulaşmaz. Eğer hastalığı çok kötü durumda ve ağrılar çekiyorsa uyutmayı düşünebilirsiniz. (Öt*nazi.)
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 8 Aralık 2023 #22 RglarX dedi: hayvanın mı? Genişletmek için tıkla... Yok kardesim veterinere gidip kendine yaptiracaksin.
RglarX dedi: hayvanın mı? Genişletmek için tıkla... Yok kardesim veterinere gidip kendine yaptiracaksin.
RglarX Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 953 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #23 Herixa dedi: Geçmiş olsun, bulaşmaz. Eğer hastalığı çok kötü durumda ve ağrılar çekiyorsa uyutmayı düşünebilirsiniz. (öt*nazi.) Genişletmek için tıkla... Ağrı çekiyor mu bilmiyorum hocam dışarıdan çok durgun gözüküyor yemek yemeye başladı biraz ama maalesef iyileşeceğini pek sanmıyorum.
Herixa dedi: Geçmiş olsun, bulaşmaz. Eğer hastalığı çok kötü durumda ve ağrılar çekiyorsa uyutmayı düşünebilirsiniz. (öt*nazi.) Genişletmek için tıkla... Ağrı çekiyor mu bilmiyorum hocam dışarıdan çok durgun gözüküyor yemek yemeye başladı biraz ama maalesef iyileşeceğini pek sanmıyorum.