RonTheEditor
Femtopat
Daha fazla
Merhaba, yaklaşık 2 ay önce bazı meselelerden ötürü aile evini terk ettim ve 2 kedimden birisini yanıma aldım (diğer kedi annemi daha çok seviyordu ayırmak istemedim). Annem hasta bakıcılık yapıyor ve bazen 1 ay boyunca 7/24 çalışıyor, bu yüzden dün diğer kediyi de almak için gittim ve akşam geri döndüm. 2 ay önce birbirleriyle çok iyi anlaşan ve oyunlar oynayan kediler şimdi husumetli gibi davranıyorlar. Başta yanımda getirdiğim kedi biraz yabani ve ben hariç hiçbir insana kolay kolay yaklaşmaz. Diğer kedi ise kendisini çok sevdiren, korkak asla ısırma ve tırnaklama huyu olmayan bir kedi. Benim kedim korksa bile diğerinin olduğu odaya girip kumunu vesaire koklayıp olayı anlamaya çalışırken annemin kedisi arkasından gelip saldırıyor, asla anlaşmaya çalışmıyor çok saldırgan tavır sergiliyor. Tek yaşadığım için evim 1+1 yani koyabileceğim farklı bir oda yok. Anneme geri getireceğim dediğimde evde tek başına ne yapacak kimse kalmadı sokağa sal başının çaresine baksın diyor. Vicdansız birisi değil ama 1 ay 7/24 hasta bakıp eve geldiğinde kedi uyutmuyor ve aklı hep kedide kalıyor. Ne yapacağım bilmiyorum kafese koyarken beni parçalıyorlar, tırnaklarını bile kestirmiyorlar. Yani birbirlerine zarar verme ihtimalleri çok yüksek ama elimden hiçbir şey gelmiyor. Herkese saldıran yabani kedim çığlık çığlığa kaçarken minnoş olan kedi arkasından kovalıyor ve saldırıyor. Buraya getirirken zaten birbirlerine alışıklar özlemişlerdir diye getirdim ama tamamen hüsrana uğradım. Daha önce böyle bir şey yaşayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. İkisinin de canına zarar gelmesini veya sokağa bırakmayı istemiyorum. İkisi de sokak kedisi ama bebekliklerinden beri bendeler. Biri 4 yaşında, diğeri 2 yaşında.
Son düzenleyen: Moderatör: