Selamlar arkadaşlar, bugün sizlere kediler hakkında az bilinen bilgileri paylaşacağım, eğer hayvanlarınız hakkında yardım istiyorsanız beni etiketleliyebilirsiniz, iyi forumlar.
1 - ) Kediler her zaman ot yemeyi severler diye bilinir, fakat onlar yemez sadece çiğneyip midelerine parçacıklarını atar, kediler Ottan nefret eder ama, onlara antibiyotik gibidir nasıl biz onu sevmiyorsak ama ilaçsa onlara da ot öyledir.
2 - ) Kedilerin kulakları çevresinde 20 tane kas vardır. Bu nedenle kulaklarını gayet rahat oynatırlar.
3 - ) Kediler evlerini yaklaşık 5 kilometre uzağa kadar hatırlayabilirler. (Kediden kediye değişiklik gösterebilir)
Şu kedi beni hiç rahat bırakmıyor. Yemek istiyor herhalde diyorum yemeğini veriyorum yedikten sonra yine gelip miyav miyav hiç susmuyor. Sevgi, ilgi falan istiyor herhalde diyorum seviyorum, ilgileniyorum yine aynı. Beni rahat bırakması için ne yapmalıyım?
Şu kedi beni hiç rahat bırakmıyor. Yemek istiyor herhalde diyorum yemeğini veriyorum yedikten sonra yine gelip miyav miyav hiç susmuyor. Sevgi, ilgi falan istiyor herhalde diyorum seviyorum, ilgileniyorum yine aynı. Beni rahat bırakması için ne yapmalıyım?