Kediler salamla beslenilebilir mi?

Benim babamda güvercini kedi kaptı diye av tüfeğiyle öldürdü kediyi. Kedi havada takla attı. Birde iyi bir marifet işlemiş gibi gülüp anlatır. Amcam da yaşlı köpeği g3 tüfeğiyle öldürmüş o da kahkaha atıyor birde. Neyse. Balıkla beslemeyi bir dene. Zararı olmaz herhalde.

Bro aslında balıkçılardan alabileceğin balık işkemesi ile besleyebilirsin ama dikkat et bozulmuş olmasınlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz hep salamla besliyoruz. Mama beğenmiyor artık ibne
Eğer mama yemiyorsa, mamayı önüne koyun yine yemeyecektir mamayı kaldırın sonra istediğiniz zaman ya da acıkınca tekrar verin mamayı yine yemezse siz yine kaldırın. Bu işlem 1-2 gün sürebilir ama en sonunda inadı kırılacaktır ve mama kabını görür görmez yiyecektir. Kediler biraz garip hayvanlar sizi evcil hayvanı olarak görüp istediklerini yaptırabilirler dikkatli olun derim.

Neden izin vermiyolar ?
Babam sokak serserisi diyor Annem zor para kazanıyormuş da para hayvanlara mı verilir havasında aman cahil insanlar işte ben çocuklarıma hayvan sevgisi aşılayacağım

2.5 yıldır felan hayvanları salamla besledim düzenli beslediğim köpek var hiç zararını görmedim daha kedilerde de böyle

Salamı nerden buluyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…