Kediler ve ailem dışında sevdiğim hiçbir şey yok

oblomovv

Hectopat
Makaleler
1
Çok ciddiyim düşündüm de hiçbir şey yok. Arkadaşlarım vardı eskiden lise bitince muhabbeti kestim hepsiyle çünkü artık çok yapay ve samimiyetsiz gelmeye başladı her şeyleri. Dışarı çık, buluş, hep aynı klişe muhabbetler sonra internet kafeye git FIFA oyna. Üniversiteye geçince de pek arkadaş yapmadım, pandemi olunca da 1-2 arkadaşım vardı üniversitede zaten onlarla da muhabbeti kestim. Üniversite ortamı aşırı samimiyetsiz klişe tiplerle dolu.

Pandemiden beri tek muhatap olduğum dostlarım kediler. Bahçede 2-3 tane alıştırdım sürekli onlarla uğraşıyorum, kucağıma alıp seviyorum beni mutlu eden tek şey bu başka hiçbir şey yok. Koşulsuz beni seven tek canlılar bunlar. İleride de 1+1 evimde 2 tane kedi ve Xbox konsolum ile sonsuza kadar yaşamayı düşünüyorum. Ailemden para düşerse ki zor direkt bankaya yatırır faizi ile geçinirim. 3-4 bin TL bile yeter bana hiçbir masrafım yok zaten temel ihtiyaçlar dışında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'de yaşadığını farkındasın değil mi? Hani insan yalnız yaşayabilir, ona eyvallah ama öyle hayatımız toz pembeden ibaret değil. Çok affedersiniz ama şu lafınıza çok sinirlendim; öyle ailenizden para alıp, aldığınız parayı yatırıp faiziyle geçinmek falan. Hiçbir şey sonsuza kadar devam etmez. Allah korusun sağlığınıza bir şey olduğu zaman ne yapacaksın? Sigortan yok, bir şeyin yok. Aileniz bir gün gittiğinizde ne yapacaksın? Lütfen aklınızı başınızı toplayın.

Ne diyeyim bilmiyorum açıkçası. Kime güvensen günün birinde sırtından bıçaklıyor. ve inşallah hayallerin düşündüğün kadar toz pembe geçer.

Faiz haram diye mi sinirlendin :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…