Kedilere uygulanan aşılar nelerdir?

ouxx

Centipat
Daha fazla  
2 yıllık kedi sahiplendim hangi aşıları yapmam gerektiğini bilmiyorum. Hangi aşıları yapmalıyım ve ne kadar sürede bir yapmalıyım?

2 yıllık kedi sahiplendim hangi aşıları yapmam gerektiğini bilmiyorum. Hangi aşıları yapmalıyım ve ne kadar sürede bir yapmalıyım?
İki yıllık kedi derken? İki yaşında yani.

Sen veterinersen yapabilirsin, ama bu sorularından yola cikarsak degilsin, o yuzden sen yapmamalisin.

İç dış parazit standart, 3 ayda bir derler, ne kadar dış temasla olduğuna ya da dışarıdan gelip onu sevenlerin hijen durumuna bağlı ve steril olmayan şeyler yediğine bağlı.

Kuduz standartta yapılır, tekrar durumu da aşı kartını verirken sana söylenir.

Evde herhangi bir misafir olmuyor ve evde 2 kişi kalıyor ne kadar sürede bir yapmalıyım tavsiyenizi alabilir miyim ?

Kuduz senede 1 ilçe tarım müdürlüğüne giderek yaptırabilirsin uygun bir fiyata.
İç-dış parazit de normalde 3 ay diyorlar ama ben 6 ayda bir yaptırıyorum. Çünkü evden çıkmıyorlar ve temiz ortamdalar.

Bu arada, 2 yıllık kedi cümlesini okuyunca gerçekten kahkaha attım.

2 yıllık kedi deyince biraz garip olmuş araba gibi

Evde herhangi bir misafir olmuyor ve evde 2 kişi kalıyor ne kadar sürede bir yapmalıyım tavsiyenizi alabilir miyim ?
@Lee Yubin 'in dediği gibi bakabilirsin. 3 ayda bir kısmı çok geçerli değil.

İç dış parazit sonrası kum kabındaki tüm kumu yenilemen en doğrusudur.

Davranışlarına bak, bazı aşı ve işlemlerden sonra bir iki gün normal yeme içme düzeni olmayabilir. Kısırlaştırılmışsa ona göre mama vermeyi ihmal etme. Mama kabıyla su kabı yan yana olmamalı, evde birkaç köşeye koy, sularıda mümkünse günlük tazele.

Kedin 2 yıllıksa ön takımlar ve kışlık patilere de el atarsın olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…